Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Cum putem avea o coafură perfectă pe viscol

Hair-styliştii ne împărtăşesc din secretele lor despre cum putea avea o coafură perfectă şi dacă viscoleşte. Este foarte simplu: ne împletim părul în toate felurile posibile. Nu e greu.dacă aveţi dexteritate şi ceva răbdare.

Vezi și

Coafurile de vreme rea nu sunt pretenţioase. Şi nici n-aveţi nevoie de multe pentru a le realiza. Ajung un pieptăn, o perie, un elastic, nişte agrafe şi nişte ceară de păr.

Tania avea un păr foarte lung şi subţire şi mătăsos. Zicea că poartă o căciulă şi atunci ar fi foarte potrivită o împletitură simplă, dar de efect. Am împletit în trei cu împletitura la suprafaţă, într-o linie şerpuită, după care la ceafă am răsucit-o în formă de floare. În cinci minute avem o coafură rezistent şi care poate să stea şi sub căciulă.

Aşa arată împletitura care nu poate fi deranjată de nicio căciulă de pe Planetă. Totuşi, cele care nu poartă nimic pe cap, dar vor să nu fie ciufulite de vânt, pot adopta următoarea coafură.

Iarna, e bine să-l prindem, să protejăm firul de păr şi atunci am ales să facem o împletitură din cinci fire. Uşor scoasă ca să pară mai voluminos. E o coafură potrivită pentru a proteja părul când e viscol, când este zăpadă. E şi feminină. Putem să punem şi căciula astfel încât să se vadă şi coada în lateral.

Ce ne facem când vine seara şi vrem să ieşim în oraş, dar vântul şi zăpada ne ameninţă părul? Apelăm la coafura numărul trei.

Am făcut o îmbinare de stiluri. Am făcut o împletitură din trei fire şi şnur, prinsă la ceafă. O imitaţie de coc. Este prinsă foarte bine, dar senzaţia este că e o coafură lejeră. Rezistă la timpul de afară. Este potrivită pentru o ieşire seara cu prietenele sau cu soţul în oraş.

Sigur, acum vă gândiţi că totul pare simplu atunci când îţi aranjează altcineva părul şi că singure nu reuşiţi. Nimic mai fals. Iată şi dovada în video-ul de mai sus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Cum putem avea o coafură perfectă pe viscol