Antena Meniu Search
x

Special! Primul PUB cu influenţe STEAMPUNK din Bucureşti! Fantezie, Jules Verne şi multă imaginaţie, totul într-un singur loc

Imaginaţia este cea mai puternică armă a creierului uman! Acolo unde există imaginaţie, nicio grijă nu e prea apăsătoare, nicio problemă nu este fără soluţie. Practic, totul este posibil

Vezi și

Imaginaţia este cea mai puternică armă a creierului uman! Acolo unde există imaginaţie, nicio grijă nu e prea apăsătoare, nicio problemă nu este fără soluţie. Practic, totul este posibil

La sfârşit de secol XIX, pe când revoluţia industrială era în plin având, iar Jules Verne era o vedetă a vremii, oamenii credeau că viitorul le va aduce roboţi de întreţinere, nave zburătoare personale sau chiar vapoare plutitoare.. Noi ştim că ele nu există. Cel puţin nu în felul în care şi-au imaginat oamenii de acum un secol şi jumătate.

Influenţa acelor vremuri, dar şi a romanelor lui Jules Verne poartă astăzi numele de steampunk. Sub umbrela acestei culturi sunt adunate cărţi, filme, haine şi chiar design interior. Aşa a apărut primul pub din Bucureşti, unde nu meniul este atracţia principala, ci faptul că, de cum intri pe uşă, te intorci instantaneu în timp.

"Încercam să oferim oamenilor, clienţilor, un moment pentru ei înşişi, un moment şi un spaţiu în care pot să se desprindă de realitatea cotidiană şi să intre într-o lume imaginară. Cumva cred că toţi avem imaginaţia prezenta şi toţi am fost copii şi cu cât înaintam în vârstă cumva, pierdem acest lucru", spune Tudor Ivan.

Toate elementele de decor te trimit într-o lume ruptă din cărţile lui Jules Verne. Dispozitive bizare, roţi dinţate, ceasuri, mecanisme pe abur. Dar ele nu sunt decât începutul.

Aţi crede că doar iubitorii de literatură S.F ar fi interesaţi de un asemenea loc. Dar realitatea este alta. Tudor şi-a propus ca fiecare client care-i calcă pragul, chiar dacă nu ştie ce înseamnă steampunk, să plece de acolo, nu doar mai relaxat şi binedispus, ci şi fascinat de acestă lume S.F.

Fiecare piesă de decor este lucrată special pentru primul bar steampunk din Bucureşti, iar pentru a face acest lucru posibil, Tudor a colaborat cu diverşi artişti din ţară şi din străinătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Special! Primul PUB cu influenţe STEAMPUNK din Bucureşti! Fantezie, Jules Verne şi multă imaginaţie, totul într-un singur loc