Antena Meniu Search
x

Special! Durerile de gât se tratează naturist

Indiferent ce cauză au durerile de gât, metodele de vindecare sunt clasice. Cele cunoscute din moşi-strămoşi, nicidecum medicamentele

Vezi și

Indiferent ce cauză au durerile de gât, metodele de vindecare sunt clasice. Cele cunoscute din moşi-strămoşi, nicidecum medicamentele

Nimic nu poate fi mai enervant decât o durere în gât. Nu te lasă să înghiţi ca lumea, nu te lasă să mănânci, nu te lasă să vorbeşti. Aşa că fiecare om se străduieşte să scape cât mai rapid de senzaţia neplăcută.

Dar există un remediu, demult uitat: apa cu sare. "Sarea practic dezinfectează, aseptizează gâtul. E puţin mai neplăcută gargara cu sare, de ce pentru că mai ales dacă faringele sunt congestionate, adică este inflamat, e ca şi cum ai pune sare pe rană şi puţină lume suportă. Dar este o metodă extrem de bună mai ales atunci când există puroi pentru că acele bacterii care au tendinţa de a se înmulţi, sunt omorâte, distruse de această banală sare", spune Daniela Busneag, medic naturist.

Dacă nu rezistaţi, orientaţi-vă tot spre partea apicolă. Pentru durerile în gât se mai pot folosi şi cartofii cruzi.

Cel mai important este că durerea în gât nu trebuie neglijată. Altfel ne putem trezi cu tot felul de complicaţii. "O amigdalită puternică, cu puroi, cu alte cuvinte. În primul rând creează o stare de disconfort extraordinar care duce la febră mare cu dureri musculare, dureri de cap. Pot apărea complicaţii la nivelul urechilor, după aceea bolile pot coborâ până la nivelul plămânilor, infecţiile".

Oricum, atunci când vine vorba despre dureri în gât, românii se axează pe tratamente naturiste.

Şi încă ceva foarte important: când vă doare în gât, nu vă atingeţi de lactate. S-ar putea să vă provoace dureri de cap şi să vă facă foarte irascibili.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Special! Durerile de gât se tratează naturist