Antena Meniu Search
x

Special! Epilarea definitivă cu laser e temporară

În dorinţa de a arăta perfect, femeile sunt dispuse să testeze toate tehnicile de înfrumuseţare şi îngrijire corporală posibile şi imposibile! Că au efecte reale sau numai asupra psihicului, asta contează mai puţin pentru multe dintre ele

Vezi și

În dorinţa de a arăta perfect, femeile sunt dispuse să testeze toate tehnicile de înfrumuseţare şi îngrijire corporală posibile şi imposibile! Că au efecte reale sau numai asupra psihicului, asta contează mai puţin pentru multe dintre ele. 

Cu toate acestea, nu ar trebui să creadă chiar tot ce li se spune. Să luăm, spre exemplu, epilarea cu laser, despre care multe doamne sunt convinse că este definitivă. Aşa le-au spus esteticienii, în consecinţă de ce şi-ar pune întrebări suplimentare. Dar nu, epilarea cu laser nu este definitivă. Pentru simplul motiv că nu distruge complet rădăcina firului de păr. Singura epilare care face părul să nu mai crească este cea prin electroliză.

Epilarea definitivă, aşa cum este intitulată, este un procedeu prin care foliculii piloşi nu sunt distruşi în totalitate. Astfel, procesul de creştere a părului nu este stopat. Pe când, electroliza acţionează direct asupra rădăcinii.

Electroliza este foarte puţin dureroasă, aşa că pacientul nu necesită anestezie. După intervenţie apare o oarecare roşeaţă, însă aceasta nu persistă mai mult de jumătate de oră.

E foarte important să ştim că, atunci când recurgem la tehnica epilării cu laser, nu trebuie să avem pielea bronzată, pentu că există riscul arsurilor. Oricum, dacă prin eloctroliză scăpăm imediat de firele de păr, la epilarea cu laser lucrurile stau diferit.

Aşadar, dacă vrem să avem pielea fină şi să nu ne mai batem capul cu îndepărtarea firelor de păr, epilarea definitivă prin electroliză este soluţia. E adevărat că doare puţin spre deosebire de epilarea cu laser, însă rezultatele nu se compară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Special! Epilarea definitivă cu laser e temporară