Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Fără frica de freză stomatologului

Una dintre cauzele pentru care oamenii evită să meargă la stomatolog este zgomotul făcut de frezele dentare. Acum, însă, cariile pot fi tratate în tăcere

Vezi și

Una dintre cauzele pentru care oamenii evită să meargă la stomatolog este zgomotul făcut de frezele dentare. Acum, însă, cariile pot fi tratate în tăcere

Fiecare om are propria lui fobie. Unii se tem de insecte, alţii de înălţime, de apă sau de spaţii deschise. Există, însă, o fobie pe care o au foarte mulţi oameni: frica de stomatolog. De fapt, nu de medic în sine, ci de ustensilele pe care le foloseşte.

Iar cea mai înfiorătoare este fără îndoială freza. Sunetul pe care îl scoate te face să o iei la fugă unde vezi cu ochii. De acum, însă, s-a terminat cu sperietura produsă de zgomotul frezei. Asta pentru că s-a inventat un tratament nou, în care ustensila înfricoşătoare nu mai este folosită. Singura condiţie e să mergeţi la dentist în timp util.

Primul pas este identificarea cariei. Este important ca ea să fie o carie incipientă. Nu trebuie să aibă adâncime şi astfel se poate rezolva fără a folosi freza.

Caria este curăţată cu o soluţie specială apoi se aplică un lichid verde şi alte două incolore care se transformă în gel. Atunci când cele trei soluţii se transformă în gel ele refac suprafaţa dintelui şi îi redau culoarea naturală. Cariile incipente sau petele care apar pe smalţ dispar fără ca procedura să fie una incomodă.

Un alt avantaj al procedurii care repară dinţii fără freză este că tratamentul durează aproximativ 10 minute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Fără frica de freză stomatologului