Antena Meniu Search
x

Special! Greșelile de machiaj care îmbătrânesc

Femeile cochete nu concep să iasă din casă fără machiaj. Din păcate, unele doamne nu reuşesc să obţină aspectul impecabil pe care şi-l doresc, din cauză că fac anumite greşeli

Vezi și

Femeile cochete nu concep să iasă din casă fără machiaj. Din păcate, unele doamne nu reuşesc să obţină aspectul impecabil pe care şi-l doresc, din cauză că fac anumite greşeli

"Prima greşeală şi cel mai des întâlnită este pensarea excesivă a sprâncenelor. putem observa pe chipul multor femei acele două liniuţe specifice anilor 90. In momentul de faţă şi de ceva timp încoace sunt preferate sprâncenele groase, îndrăzneţe, care dau un aer tineresc şi natural", spune Sorina Peia, make-up artist.

Unele femei nu au noţiuni foarte clare nici când vine vorba despre aplicarea fondului de ten. "A doua greşeală ar fi o bază încărcată a machiajului. Foarte multe femei, din dorinţa de a corecta anumite imperfecţiuni, aleg să utilizeze o cantitate foarte mare de fond de ten".

Nici fardurile pentru ochi nu trebuie alese în funcţie de vestimentaţie sau de dispoziţie. "Aplicarea unor farduri foarte colorate care dau un aer fals şi bătrânesc. In momentul de faţă se recomandă utilizarea unor culori cât mai naturale ce dau un finish de prospeţime întregului look".

Desigur, trebuie respectată regula de aur: machiaj discret la ochi - ruj intens, machiaj intens la ochi - ruj discret.

Multe doamne tind să ignore şi culoarea blush-ului. Aşa se face că vedem pe stradă femei care folosesc un fard de obraz maro, care le adaugă cel puţin 10 ani pe chip. În cazul lor, ar putea funcţiona vechea tehnică a ciupitului obrajilor, pentru a obţine acea îmbujorare naturală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Special! Greșelile de machiaj care îmbătrânesc