Antena Meniu Search
x

Special! Mașina defineşte şi descrie personalitatea șoferului

S-a ajuns la concluzia că preferinţa pentru o anumită marcă de maşini poate demonstra cât de puternici, panicoşi sau echilibraţi suntem. Dimensiunea autovehiculului vorbeşte despre încrederea în propriile noastre persoane, dar şi de nevoia de a controla tot ce ni se întâmplă în jur.

Vezi și

 S-a ajuns la concluzia că preferinţa pentru o anumită marcă de maşini poate demonstra cât de puternici, panicoşi sau echilibraţi suntem. Dimensiunea autovehiculului vorbeşte despre încrederea în propriile noastre persoane, dar şi de nevoia de a controla tot ce ni se întâmplă în jur.

Mulţi ar spune că ne alegem maşina doar după gust, fără a ne gândi că poate fi mai mult de atât. Însă, ea nu este doar un simplu mijloc de transport. Ne defineşte şi ne descrie personalitatea. Deşi, mulţi dintre noi nu conduc maşina visurilor,.dintr-un considerent simplu. banii. Totuşi, ce personalitate trebuie să ai ca să îţi cumperi un Ferrari?

Trebuie să fii extravagant, excentric, să-ţi placă să fii în centrul atenţiei şi să tânjeşti după aprecierile celor din jur. asta spun specialiştii despre cei care optează pentru un astfel de model de maşină. Ceea ce au omis însă, este faptul că îţi trebuie şi bani să-ţi satisfaci un astfel de moft

Maşina este o prelungire a noastră, petrecem destul de mult timp în maşină şi atunci brandul pe care îl alegem, modelul nu este întâmplător, culoare nu e întâmplătoare şi nici felul în care conducem nu este întâmplător

Persoanele optimiste, puternice, dinamice, care vor să fie în centrul atenţiei, vor opta pentru o maşină care să vorbească despre ele.

Nici culoarea autovehiculului nu este de neglijat.

Dacă e o persoană sangvinică, veselă, fericită, care vorbeşte mult, o să aibă o maşină roşie, aprinsă, o să vrea să iasă în evidenţă, vrea să se vorbească despre ea, să fie în centrul atenţiei

Să nu uităm despre cei care au puterea financiară de a-şi personaliza maşina. Nu doar în exterior, ci şi în interior. Pentru că totul trebuie să vorbească despre faptul că sunt oameni cu bani.

Sunt pretenţioşi, vor ca maşina lor să fie lucrată manual, sunt persoane excentrice şi au tendinţa să ţină la aspectul exterior al maşinii pentru că maşina descrie personalitatea lor

Cu toate acestea, mulţi români nu-şi cumpără maşinile în funcţie de personalitate, ci în funcţie de necesităţi. Să nu consume mult, să nu fie prea mare, astfel încât să poată fi parcată uşor şi tot aşa.Dar, în afara celor care îşi iau maşină pentru a se deplasa din punctul A în punctul B, mai sunt şi cei care nu şi-ar lua în veci alt autoturism decât brandul nostru naţional. Iar - în opinia specialiştilor - în acest caz discutăm depre nişte persoane cu un înalt grad de patriotism şi mari păstrători ai tradiţiilor româneşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Special! Mașina defineşte şi descrie personalitatea șoferului