Meniu
Search
x

Special! Marius are nevoie de o inimă nouă

"Din inimă, pentru o altă inimă!" Este mesajul pe care câţiva elevi din Snagov doresc să-l audă toată ţara. Fără să aibă niciun pic de experienţă în organizarea unei campanii, tinerii au decis să facă tot ce le stă în putere pentru ca un prieten de-al lor să poată continua să trăiască.

la 30.04.2014, 21:06
Vezi și

"Din inimă, pentru o altă inimă!" Este mesajul pe care câţiva elevi din Snagov doresc să-l audă toată ţara.

Fără să aibă niciun pic de experienţă în organizarea unei campanii, tinerii au decis să facă tot ce le stă în putere pentru ca un prieten de-al lor să poată continua să trăiască.

Marius are mari probleme de sănătate. Îi funcţionează doar 20% din inimă, dar asta nu-l opreşte să spere că, într-o bună zi, va fi un tânăr ca oricare altul. Doar că salvarea vine din Franţa, unde un transplant costă mult prea mult pentru posibilităţile familiei sale, cu tot ajutorul oferit de prietenii săi sufletişti.

În timp ce mulţi dintre noi lasă zilele să treacă fără să facă nimic special, Marius le numără pe degete. Are doar 20 de ani şi trăieşte cu o singură speranţă, aceea că într-o zi nu va mai trebui să stea cu sabia lui Damocles deasupra capului.

Suferinţa lui Marius nu i-a lăsat indiferenţi pe prietenii şi colegii săi. Aceştia - elevi ai liceului Mihail Kogălniceanu din Snagov - au pornit o campanie intensă de strângere de fonduri.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Special! Marius are nevoie de o inimă nouă