Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Mercur Retrograd este aliatul iubirii

Mercur retrograd nu iartă nici relaţiile de cuplu. Aşa că, dacă nu v-aţi certat până acum cu partenerul, aveţi mari şanse să o faceţi, spun astrologii. Însă certurile vor fi mărunte şi se vor stinge rapid.

Vezi și

Nu este pasionat de astrologie care să nu simtă un frison rece pe şira spinării ori de câte ori aude de Mercur retrograd!  Însă acesta nu este responsabil doar pentru defectarea telefoanelor şi computerelor. Acesta nu iartă nici relaţiile de cuplu

Aşa că - dacă nu v-aţi certat până acum cu partenerul - aveţi mari şanse să o faceţi, spun astrologii. Însă certurile vor fi mărunte şi se vor stinge rapid.

Retrogradarea lui mercur, ca orice aspect cosmic, afectează diferit oamenii. Dar este necesar ca partenerii să ştie cum să comunice.

"Mercur retrograd poate influenţa pozitiv dar trebuie să îl lăsăm să influenţeze pozitiv. Când mercur este în retrograd, comunicarea este deficitară şi atunci s-ar putea să ne trezim în nişte mici meciuri cu partenerul. neînţelegeri din alea mici: ce a vrut ea să spună acolo, ce a vrut el să spună, dar stai că parcă am eu o altă senzaţie. Sentimentele alea că ceva nu este în regulă. Dacă cei doi sunt destul de conştienţi de acest mercur retrograd şi sigur e foarte bun pentru discuţiile relevante. Cum suntem noi în situaţia asta, la momentul ăsta, ce ar trebui să facem mai departe. Deci nu ultimatum, nu.De altfel, deciziile pe care le luăm cât timp mercur este retrograd, se întorc împotriva noastră", a explicat specialistul în astrologie, Dezideriu.

Trebuie, de asemenea, să vă aşteptaţi să fiţi căutaţi de fostele mari iubiri. Şansele ca ele să reapară în viaţa dumneavostră sunt foarte mari. Cel mai indicat este să nu daţi curs discuţiilor, cu atât mai mult nu e cazul să reînnodaţi relaţia, pentru că finalul nu va fi unul fericit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Mercur Retrograd este aliatul iubirii