Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Modă extrem de prețioasă

Nu există femeie pe lume care să nu-şi fi mascat vreodată suma cheltuită prin magazine! Partenerul răsuflă liniştit că bugetul familiei a scăpat intact, doamna scapă de micile reproşuri, aşa că totul e bine.

Vezi și

 Orice tip de încălţăminte, oricât de spectaculos ar fi realizată - din piele de şarpe, de crocodil sau de rechin - păleşte în faţa unei perechi absolut fabuloase. Şi anume, condurii de platină. O companie britanică i-a creat şi sunt visul oricărei femei înnebununite după pantofi.

Sandalele cu tocul cui au fost realizate în 4 ani şi oricine le cumpără primeşte şi o garanţie de O MIE de ani. Deci se lasă moştenire din mamă în fiică sau noră, cu condiţia să aibă acelaşi număr la picior.

Preţul lor, în schimb, micşorează enorm piaţa de desfacere. Condurii din platină şi cu diamante încrustate costă 110 mii de dolari. Pentru cine preferă culoarea aurie poate opta pentru varianta din aur pur de 18 carate.

Nici domnii cu multe milioane de dolari în conturi nu au fost uitaţi de marii producători de haine de lux. Există chiar un top cinci al celor mai scumpe costume din lume.

Pe primul loc e costumul de un milion de dolari. Atât costă! Dar vine la pachet cu alte 13 costume, 28 de cămăşi, 28 de cravate de mătase şi 14 perechi de pantofi.

Iar livrarea nu o face oricine, ci chiar un nepot al Reginei Angliei, care deţine o firmă de mobilă. Acesta va livra garderoba clientului, cu tot cu un dulap din lemn masiv.

Firma se numeşte Million Dollar Dandy şi evident că site-ul de pe internet te trimite direct la un număr de telefon sau o adresă de e-mail. Nu poţi vedea modele pentru că ele sunt create special pentru fiecare client în parte.

Pe locul doi ca preţ e un alt costum. Unul singur, la propriu care costă 830 de mii de dolari. E realizat de casa de modă englezească Stuart Hughes of Manchester.

Costumul e realizat din caşmir, lână, mătare şi evident diamante. Mai precis 450 de diamante de 0,5 carate fiecare care împodobesc gulerul şi manşetele. Un astfel de costum necesită 800 de ore de muncă. Doar trei oameni vor avea norocul să poarte un astfel de costum pentru că doar atât vor fi create.

Avem şi topul firmelor de lux cu cele mai mari vânzări pe anul 2013. Casa de modă Gucci se poate lăuda că e pe primul loc. După ea au venit tare din urmă Chanel, Dolce & Gabbana, Prada, Armani, Versace, Dior, Valentino, Fendi şi Guess.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Modă extrem de prețioasă