Antena Meniu Search
x

Special! Pielea subțire cu clorofilă se ține

Perioada Sărbătorilor de Iarnă a trecut, aşa că a venit momentul să vă analizaţi faţa în oglindă, cu cea mai mare atenţie

Vezi și

Perioada Sărbătorilor de Iarnă a trecut, aşa că a venit momentul să vă analizaţi faţa în oglindă, cu cea mai mare atenţie

E un moment prielnic pentru tratamentele de hidratare şi oxigenare, care să vor scăpa de cearcăne şi vă va revigora tenul obosit. Unul dintre aceste procedee inovatoare este tratamentul pe bază de clorofilă. Nu, nu o să vă bage nimeni cu faţa într-un morman de frunze. Nici măcar după ce treceţi prin toate etapele de pregătire a pielii feţei.

Dacă vreţi să arătaţi bine tot anul, e bine ca - încă din primele zile ale anului - să mergeţi la un cabinet de înfrumuseţare. Mai ales dacă perioada sărbătorilor de iarnă nu a fost caracterizată de o relaxare fără margini. Câteva tratamente de detoxifiere, o combinaţie între drenajele limfatice şi masajele endermologice combinate cu ultrasunete astfel încât să curăţăm foarte bine pielea, să scăpăm de acele celule moarte.

Masajul endermologic nu numai că elimină cearcănele şi celelalte semne ale oboselii, stimulează circulaţia sanguină şi activează colagenul din piele, dar este şi foarte relaxant. Aşa că e posibil chiar să vă ia somnul. Ultimul pas este prepararea măştii pe bază de clorofilă şi aplicarea ei.

Masca pe bază de clorofilă hidratează în profunzime şi ajută la oxigenarea tenului. Pentru a-şi face efectul, masca trebuie păstrată pe faţă aproape patruzeci de minute.

Pentru a avea tenul proaspăt şi luminos, puteţi face un tratament pe bază de clorofilă o dată la două săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Special! Pielea subțire cu clorofilă se ține