Antena Meniu Search
x

Special! Regulile primei întâlniri cu soacra

Bărbaţii consideră că cel mai complicat pas pe care îl fac într-o relaţie este să se mute împreună cu partenerele lor! Femeile, însă, au o altă problemă: prima întâlnire cu potenţiala soacră

Vezi și

Bărbaţii consideră că cel mai complicat pas pe care îl fac într-o relaţie este să se mute împreună cu partenerele lor! Femeile, însă, au o altă problemă: prima întâlnire cu potenţiala soacră

E un moment delicat, care trebuie abordat cu tot tactul din lume. Pentru că doar o inconştientă şi-ar dori ca mama iubitului să-i fie duşman declarat. Însă, dacă aveţi inteligenţa necesară, relaţia cu viitoarea soacră poate fi cât se poate de civilizată, dacă nu chiar să evolueze într-o amiciţie. Iar psihologii ştiu ce strategie trebuie abordată pentru a obţine această mare victorie. 

Dar asta se întâmpla doar pe vremea lui Ion Creangă. Acum domnişoarele ştiu nu doar cum vor să arate viitorul lor soţ, dar au idei bine-conturate şi în privinţa viitoarei soacre. Cum ar trebui să fie aceasta?

Cu toate acestea, doamnele ştiu că relaţia noră-soacră nu este - întotdeauna - cea mai grozavă. Mai ales dacă soacra a avut tendinţa de a se băga în viaţa tinerei familii. Iar atunci reacţiile sunt pe măsură.

Nimeni nu spune că soacra trebuie să vă devină prietenă şi confidentă. Dar ar trebui să realizaţi că tot comportamentul ei este provocat de grijă. De grija ca nu cumva copilul ei - căci da, indiferent de vârstă, veţi fi mereu copiii părinţilor dumneavoastră - să încape pe mâini greşite. Iar dacă nu vreţi ca relaţia cu viitoarea soacră să pornească greşit, trebuie să adoptaţi o tactică inteligentă.

Unele românce ştiu ce au de făcut, astfel încât să nu provoace tensiuni.

În orice caz, dacă simţiţi că toate strădaniile dumneavoastră sunt inutile, singura variantă este să interacţionaţi cât mai rar. Dar şi în acest caz trebuie să acţionaţi inteligent. Mai precis să nu-i reproşaţi soţului că o sună de 3 ori pe zi sau că o vizitează zilnic. Nu uitaţi că este vorba despre mama lui. Şi nu ar fi o mişcare prea deşteaptă să-l determinaţi să facă o alegere între cele mai importante femei din viaţa lui. S-ar putea să aveţi o surpriză neplăcută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Special! Regulile primei întâlniri cu soacra