Antena Meniu Search
x

Special! Sinceritatea este cel mai important lucru la începutul unei relaţii

Sunt o mulţime de lucruri şi gesturi pe care ar trebui să le tratăm cu mare băgare de seamă la primele întâlniri, însă de cele mai multe ori fluturii din stomac iau locul gândirii logice

Vezi și

Sunt o mulţime de lucruri şi gesturi pe care ar trebui să le tratăm cu mare băgare de seamă la primele întâlniri, însă de cele mai multe ori fluturii din stomac iau locul gândirii logice. 

Indiferent de vârstă, primul pas şi cel mai important la începutul unei relaţii este sinceritatea. Încercaţi să fiţi voi înşine şi faceţi în aşa fel încât cel de lângă voi să observe asta.

Dar, odată cu trecerea timpului, fiecare îşi stabileşte propriile criterii.

Trecutul partenerului este extrem de important la începutul unei relaţii, însă trebuie să aşteptăm momentul în care celălalt este pregătit să îl povestească.

Trebuie să conştientizaţi că partenerul dumneavoastră se cunoaşte cel mai bine. Aşadar, chiar dacă descrierile pe care şi le face nu sunt pe placul dumneavoastră, ascultaţi-l cu atenţie. Şi trataţi cu prudenţă diferenţele de clasă socială.

De asemenea, trebuie să daţi atenţie tipurilor de relaţii pe care partenerul dumneavoastră le-a avut până în prezent. Dacă până în clipa în care v-a întâlnit a fost genul de fluturaş care a zburat din floare în floare, iar dumneavoastră vă doriţi o relaţie serioasă, este posibil să nu o obţineţi. Tocmai de aceea, nu aşteptaţi să învăţaţi din propriile greşeli. Trataţi cu mare atenţie fiecare indiciu care vă poate arăta dacă relaţia are şanse de reuşită sau nu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Special! Sinceritatea este cel mai important lucru la începutul unei relaţii