Antena Meniu Search
x

Tratamente naturiste împotriva răcelii

Contrar părerii generale, nu toţi românii se reped în farmacii în momentul în care simt că-i încearcă răceala. Sau, dacă o fac, nu pleacă de acolo cu o pungă plină cu pastile

Vezi și

Contrar părerii generale, nu toţi românii se reped în farmacii în momentul în care simt că-i încearcă răceala. Sau - dacă o fac - nu pleacă de acolo cu o pungă plină cu pastile

Mâncatul sănătos ajută foarte mult, cu o condiţie: să conţină acele alimente care ne pot scăpa de răceală.

Tratamentele naturiste, mai ales în faza incipientă a răcelii, sunt recomandate şi de medici, cu mici precizări. Nu doar usturoiul, ceapa şi lămâia ne ajută în lupta împotriva răcelii, ci şi odihna.

În afară de alimentaţie şi odihnă, foarte folositor este şi sportul. Nu, neapăcat ca metodă de luptă împotriva răcelii, ci de prevenire a acesteia. Indiferent ce fel de sport alegeţi să practicaţi, nu trebuie să vă îndoiţi de efectele sale benefice asupra organismului.

Dar cel mai important lucru: nu uitaţi să vă spălaţi cât mai des pe mâini. Poate părea ciudat, dar e posibil să răciţi şi dacă aţi atins obiecte folosite de persoane care deja suferă de această boală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Tratamente naturiste împotriva răcelii