Antena Meniu Search
x

Specialistul in lasere si lumini al Festivalului de Moda Mamaia, agresat de un taximetrist

Specialistul in lasere si lumini al Festivalului de Moda Mamaia a avut parte de o experienta pur romaneasca, pe litoral. Englezul a fost agresat de un taximetrist, pentru ca a indraznit sa-l traga la raspundere cu privire la suma prea mare care i-a fost cerut sa o plateasca

Vezi și

Englezul a vrut sa mearga din Mamaia, in Constanta, la un restaurant. Cunoste bine orasul pentru ca locuieste in Romania de mai bine de 10 ani. De aceea, s-a mirat in momentul in care taximetristul a vrut sa-l duca pe o ruta ocolitoare. "Am observat ca taximetrul merge cu viteza foarte mare, asa ca l-am luat la intrebari pe taximetrist. In final, am ajuns la pub, iar bonul era urias, asa ca l-am luat la intrebari iar si el s-a dat jos si a spus ca ne va duce la politie", a detaliat Andy Preston.

Taximetristul a mai mers cateva sute de metri, apoi s-a oprit. Englezul s-a dat jos din masina, dar a fost urcat cu forta inapoi in taximetru. "A mai mers un kilometru, a oprit masina, am coborat din masina ca sa fac o poza la numarul lui de inregistrare, pentru ca aveam de gand sa merg la politie, dar m-a fortat sa intru inapoi in masina", a spus englezul.

Barbatul, specialistul in spectacole de lasere si lumini, s-a ales cu mai multe vanatai, dar nu are de gand sa depuna plangere la politie. El i-a ajutat pe oamenii legii sa-l identifice pe agresor, cu ajutorul pozelor. "Cetateanul nu doreste sa depuna plangere penala pentru loviri, alte violente sau amenintari. Politistii constanteni au identificat taximetristul si continua cercetarile in vederea stabilirii cu exactitate a producerii evenimentului", au declarat reprezentanti ai Politiei Constanta.

Cetateanul englez vrea, insa, ca autoritatile sa-l aiba in vedere pentru ca astfel de evenimente sa nu se mai repete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Specialistul in lasere si lumini al Festivalului de Moda Mamaia, agresat de un taximetrist