Antena Meniu Search
x

Sportiv înjunghiat în stradă, salvat de trecători

Imagini dramatice au fost filmate în centrul oraşului Timişoara. Un tânăr înjunghiat în piept a căutat disperat ajutor printre trecători.

Vezi și

 Imagini dramatice au fost filmate în centrul oraşului Timişoara. Un tânăr înjunghiat în piept a căutat disperat ajutor printre trecători. Abia după ce şi-a scos haina, să arate că e rănit, un militar i-a oprit sângerarea, iar o altă femeie i-a acordat şi ea primul ajutor.

Tânărul are 18 ani şi e sportiv de performanţă. L-a rănit pe stradă, ziua în amiaza mare, un amic cu care s-a certat. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

Ora prânzului. Centrul Timişoarei. Dintre două maşini parcate iese un tânăr dezorientat şi speriat. Îşi dă geaca jos şi pare că cere ajutor. Nimeni nu îl bagă în seamă.

După aproximativ un minut, un militar îl priveşte cu atenţie. Îl vede sângerând în zona pieptului şi reacţionează. Îi pune palma pe rană şi presează pentru a opri sângerarea. Reacţia omului în uniformă atrage mai mult curioşi. Dar şi o fată care pare că ştie ce are de făcut. Îl întinde pe jos şi îi acordă primul ajutor. Îl ţine în viaţă. În scurt timp vine o ambulanţă şi medicii îl preiau conştient.

Tânărul se numeşte Florin Ivănoaie. Are 18 ani. E sportiv. Practică kick-boxing. În ring, dar şi pe stradă. A fost înjunghiat de un prieten, mai mic cu un an, după ce s-au certat. Tânărul susţine că nu a vrut să-şi rănească prietenul.

Florin are un plămân perforat. Dar îşi va reveni. Trăieşte datorită unor oameni care au ştiut să-i acorde primul ajutor. Agresorul lui s-a predat la poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Sportiv înjunghiat în stradă, salvat de trecători