Antena Meniu Search
x

Premoniţia sumbră a sportivei care a murit la 29 de ani!

Zi neagră pentru lumea sportului românesc. Valeria Borza, una dintre cele mai bune jucătoare la tenis de masă s-a stins, subit, aseară. Tânăra, care activa de mulţi ani la un club din Franţa, se pregătea să vină în ţară să petreacă sărbătorile alături de familie

Vezi și

Premoniţia sumbră a Valeriei Borza

N-a mai ajuns pentru că i s-a făcut rău. Medicii au stabilit că o meningită bacteriană a răpus-o. Într-un interviu dat mai demult, sportiva a avut parcă o premoniţie sumbră.

"Sper să stau bine din punct de vedere fizic, să nu am probleme cu sănătatea. Nu se ştie niciodată", spunea tânăra. 

Acum doi ani, când a acordat interviul, nimeni nu ştia cât adevăr se ascunde în vorbele ei. Valeria Borza avea toată viaţa înainte, multe vise de-mplinit şi medalii de câştigat.

Ultimele imagini cu ea în viaţă, filmate acum o săptămână şi ceva, o arată extrem de fericită după o victorie. De 10 ani, românca juca pentru echipa din Lille, alături de care a câştigat campionatul Franţei doi ani la rând. Acum, de sărbători era aşteptată acasă.

N-a mai ajuns să-şi vadă familia. Pe drum spre autocar, tânăra s-a albit la faţă. Le-a spus colegilor că se simte rău iar sportivii au chemat ambulanţa. Valeria avusese probleme şi cu o zi înainte, dar a refuzat să meargă la spital.

Doctorii au crezut că are o criză de rinichi!!!

A acuzat dureri puternice de spate, dureri pe care, de altfel, sportivii le acuză destul de frecvent după efort puternic.

Medicii de pe salvare i-au pus perfuzii, crezând că are o criză de rinichi. Abia după o oră, au decis s-o ducă la spital. Acolo au aflat că de fapt are meningită bacteriană.

După alte 4 ore, sportiva de 29 de ani a intrat în comă şi a murit. Colegii de la CSM Bistriţa, unde s-a pregătit în anii copilăriei, sunt şocaţi de tragedie.

Între timp, în Franţa, o anchetă a stabilit, se pare, de unde a luat românca virusul contagios.

În urmă cu 10 zile, antrenorul ei ar fi fost diagnosticat cu aceeaşi boală. Valeria Borza era considerată una dintre cele mai bune jucătoare de tenis de masă din Franţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Premoniţia sumbră a sportivei care a murit la 29 de ani!