Antena Meniu Search
x

Sprijin pentru familiile sărace care riscă să-și piardă copiii

Hopes and Homes for Children şi-a început activitatea în România în anii 90. Organizaţia încearcă să sprijine financiar familiile sărace, pentru a nu se ajunge la abandonul copiilor.

de Redactia Observator

la 15.10.2020, 12:06

Vezi și
  • A fost organizată o nouă campanie de strângere de fonduri.
  • S-au alăturat mai multe vedete, care au văzut cu ochii lor condiţiile din orfelinate.

Trăiesc în sărăcie, în case dărăpănate, fără curent electric sau mâncare suficientă. De multe ori sunt separaţi de familii şi cresc în orfelinate.

Ştefan Dărăbuş, director de programe HHC: Atunci când copiii trăiesc în sărăcie nu îi separi de părinţii lor, îi ajuţi să poată să rămână împreună.

Hopes and Homes for Children şi-a început activitatea în România în anii 90. Organizaţia încearcă să sprijine financiar familiile sărace, pentru a nu se ajunge la abandonul copiilor.

Ştefan Dărăbuş, director de programe HHC: Părinţii care sunt săraci, care oricum aveau nişte locuri de muncă de pe azi pe mâine nu mai au acele locuri de muncă, venitul ăla minim pe care ei reuşeau să îl aducă acasă în fiecare seară dispare.

A fost organizată o nouă campanie de strângere de fonduri. S-au alăturat mai multe vedete, care au văzut cu ochii lor condiţiile din orfelinate.

Morar: Cel mai trist chip pe care l-am văzut vreodată pe pământ. Băieţelul ăsta, Marius, pe care l-am văzut eu în orfelinat. privindu-mă după poarta acestui castel orfelinat, încercând să urle dar fără cuvinte.

Evenimentul de lansare a noii campanii a fost găzduit în curtea reşedinţei ambasadorului Regatului Unit la Bucureşti. Strângerea de fonduri are loc on-line şi prin SMS.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Sprijin pentru familiile sărace care riscă să-și piardă copiii