Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Spulberaţi pe trotuar de un bolid de lux

S-au derulat scene incredibile pe o stradă din Alba Iulia. O mamă şi copilul ei în căruţ au fost spulberaţi pe trotuar de un bolid de zeci de mii de euro. Mașina mergea pe interzis

de Redactia Observator

la 15.11.2014 , 19:59

S-au derulat scene incredibile pe o stradă din Alba Iulia. O mamă şi copilul ei în căruţ au fost spulberaţi pe trotuar de un bolid de zeci de mii de euro. Maşina mergea pe interzis

A lovit mai întâi un autoturism apoi a zburat pe trotuar.

Totul s-a întâmplat atât de repede încât femeia n-a mai apucat să-şi ferească fetiţa din calea bolidului scăpat de sub control. În clipa următoare, s-a trezit pe jos iar căruciorul a fost aruncat cât colo.

Vezi și

Şi mama şi copilul au avut mare noroc. Maşina s-a oprit la nici un metru de zidul unei case altfel i-ar fi strivit pe amândoi.

Maşinile erau buşite. Nu le-am văzut de atâta lume şi-am fugit repede să văd cine e acolo, jos, şi-am văzut-o pe doamna. Copil nici n-am ştiut că este.

Imaginile după accident vorbesc de la sine. Bolidul de culoare neagră a ieşit în faţa altui autoturism, la fel de scump apoi, din impact, a ajuns pe trotuar.

Şoferul care a provocat accidentul, patronul unei cafenele din oraş, a vrut să scurteze drumul spre casă pe interzis. Nu era singur, era cu doi prieteni în maşină.

În timp ce poliţiştii încercau să stabilească ce s-a întâmplat, mama în vârstă de 37 de ani şi fetiţa ei, de numai un an şi jumătate, au ajuns la spital.

În momentul de faţă, victimele sunt conştiente și sunt în curs de investigaţii în momentul de faţă.

Şoferul, în vârstă de 31 de ani va fi cercetat pentru vătămare corporală. Şi el şi celălalt conducător au fost testaţi cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost zero.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Spulberaţi pe trotuar de un bolid de lux