Antena Meniu Search
x

Statiunea Mamaia, un santier pana la 1 Mai

Dupa ce a hibernat o iarna intreaga, perla statiunilor de pe litoralul romanesc a inceput sa se dezmorteasca. In zgomot de utilaje, cativa muncitori incearca sa o aranjeze de zor.

Vezi și

De la hoteluri si apartamente de vacanta pana la restaurante, parcari si cluburi care vor fi amenajate pe plaja. Putine vor fi gata inainte de 1 Mai. In ciuda eforturilor primarului Mazare, care incerca sa mai "fardeze" un pic statiunea cu parada lui de care alegorice.

N-a trecut un an de la ultimele petreceri in Mamaia cu DJ cunoscuti, muzica tare, fete frumoase, baieti cu bani in frunte cu cel mai petrecaret primar, Radu Mazare. Perla litoralului romanesc fremata de turisti chiar si la sfarsitul sezonului, noapte si zi. Cluburile erau mereu pline. Plin de lume pe plaja.

Forfota e si acum, dar in loc de turisti, statiunea s-a umplut de muncitori. Cu doar o luna inainte de deschiderea oficiala a sezonului estival, perla litoralului romanesc arata exact ca santierul naval din apropiere.

Nici faleza n-arata pregatita pentru plimbarile carelor alegorice pline cu fete frumoase. Si, daca tot a venit vorba, nu pare pregatit nici carul din care isi saluta vara trecuta turistii Radu Mazare.

Iar prima cerinta a primarului a fost ca fiecare club din statiunea Mamaia sa aiba un astfel de car in care sa incapa cel putin sase animatoare. Deocamdata, patronii de cluburi au altele pe cap.

De 1 Mai si Paste, peste 40.000 de turisti sunt asteptati pe litoral. Trei sferturi dintre ei, doar in statiunea Mamaia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Statiunea Mamaia, un santier pana la 1 Mai