Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Staţiunea Sângeorz-Băi nu are străzi asfaltate sau canalizare, dar are primar cu SUV de 25.000 de euro

Staţiunea Sângeorz-Băi nu are străzi asfatate sau canalizare, dar are bolid de 25 de mii de euro. L-a cumpărat chiar primarul pentru a reprezenta oraşul său cu onoare, la Bucureşti, unde merge să negocieze investiţiile pentru Sângeorz. Şi nu este singura explicaţie pentru controversata achiziţie.

de Redactia Observator

la 15.05.2018 , 11:52

Staţiunea Sângeorz-Băi nu are străzi asfatate sau canalizare, dar are bolid de 25 de mii de euro. L-a cumpărat chiar primarul pentru a reprezenta oraşul său cu onoare, la Bucureşti, unde merge să negocieze investiţiile pentru Sângeorz. Şi nu este singura explicaţie pentru controversata achiziţie. Edilul le-a mai spus reporterilor Observator că este perfect justificat să cumpere o maşină din banii municipalităţii după ce, timp de doi ani, a împumutat primăriei autoturismul personal.

Staţiunea balneară Sângeorz Băi are o populatie de aproximativ 10.000 de persoane şi a devenit oraş în 1960. Însă, doar pe hârtie, căci realitatea pare, mai de grabă, rurală. 

Străzile neasfaltate par un slalom cu obstacole pentru şoferi. Iar pentru pietoni, norul de praf ridicat în urma maşinilor e greu de respirat.

Vezi și

Pe drumurile care de zeci de ani nu au văzut asfaltul, se plimbă şi edilul din Sîngeorz Băi cu noua maşină a... Primăriei. Bolidul ar fi costat un pic mai mult decât o maşină autohtonă. 

Nevoile oamenilor din Sîngeorz Băi sunt însă cu mult mai scumpe. Asflatarea şi canaliazerea s-ar putea realiza doar cu fonduri europene. Şi pentru obţinerea lor, edilul trebuie să meargă periodic la Bucureşti. 

Traian Ogâgău, primar Sângeorz Băi:

Cu banii care vin in buget nu avem nicio sansa sa facem noi nici macar un kilometru pe an. Am luat o masina pentru primarie, absolut impecabila, confortabila, pentru toate drumurile de facut la Bucuresti pentru proiecte de 20 de milioane de euro. 

Şoferul primarului are şi el toate argumentele să ne convingă că investiţia nu este doar un moft.

Ionică Larionesi, şoferul primarului:

E mai voluminoasa, are o cutie automata, are mai mutle facilitati. Daca ne uitam bine si stiu bine ce vorbesc, la fiecare localitate au cel putin trei masini.

Cel mai excentric primar din judeţul Bistirţa Năsăud s-a făcut remarcat  în urmă cu un an, când voia să pună scutece cailor pentru a curăţa oraşul Sîngiorz-Băi. Iar în urmă cu doi ani, Traian Ogâgău s-a ales cu dosar penal pentru că a refuzat să se supună verificării cu alcooltestul. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Staţiunea Sângeorz-Băi nu are străzi asfaltate sau canalizare, dar are primar cu SUV de 25.000 de euro