Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Statiunile Neptun, Olimp si Jupiter pline de cladiri in paragina si constructii imbracate in schele

Cladiri in paragina, constructii imbracate in schele, statiuni care par abandonate. Departe de distractia de pe plajele din Mamaia descoperim un alt litoral - unul care nu e pregatit sa primeasca turistii de 1 mai

de Redactia Observator

la 27.04.2013 , 19:56

In statiuni precum Neptun, Olimp, Jupiter, putine vor fi hotelurile si restaurantele deschise la inceput de sezon. Iar turisti, cu siguranta vor fi si mai putini.

Litoralul romanesc e un santier vesnic. De ani de zile se tot construiesc cladiri, se fac reparatii, insa pana acum, niciodata constructorii nu au reusit sa termine lucrarile pana la venirea turistilor.

Schelele imbraca mai toate statiunile de pe litoralul romanesc. In Neptun, Jupiter, Olimp, cladirile proaspat zugravite sunt o raritate.

Vezi și

Pe litoralul romanesc sunt zeci de cladiri abandonate de ani de zile. Constructii in paragina situate chiar in mijlocul statiunilor turistice. Insa, pe nimeni nu pare sa deranjeze, turistii trec nepasatori, iar autoritatile inchid ochii.

Si turistii trebuie sa inchida ochii atunci cand intra in Navodari, daca nu vor sa se sperie de mormanele de pamant, de pe marginea soselei.

Multe dintre restaurantele si terasele din sudul litoralului vor ramane inchise de 1 mai. Turistii le ocolesc, asa ca patronii nu s-au grabit sa deschida localurile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Statiunile Neptun, Olimp si Jupiter pline de cladiri in paragina si constructii imbracate in schele