Antena Meniu Search
x

Stelistul Alexandru Tudorie, acuzat că și-ar fi bătut fosta iubită

Un tânăr atacant de la Steaua a trecut de pe terenul de fotbal, la lupte de stradă. Alexandru Tudorie e acuzat de fosta iubită că a călcat-o în picioare, în plină stradă.

Vezi și

 Un tânăr atacant de la Steaua a trecut de pe terenul de fotbal, la lupte de stradă. Alexandru Tudorie e acuzat de fosta iubită că a călcat-o în picioare, în plină stradă.

Ar fi lovit-o fără milă, împreună cu prietena lui actuală. Tudorie le-ar spus reporterilor Observator că a încercat să fie un gentleman şi că de fapt el a încercat să le despartă pe cele două. Tânăra bătută i-a făcut deja plângere la poliţie.

Alexandru, copilul teribil al Stelei, spune că a încercat să fie fairplay.

Doar arbitru, într-un meci violent, între fosta şi actuala iubită.

Prietena lui ar fi văzut roşu în faţa ochilor, când s-au întâlnit cu Ioana, pe stradă.

Însă tânărul atacant nu ar fi stat ca în tribune. S-ar fi comportat mai degrabă ca un interlop din clanul sportivilor, decât ca un sportiv de top, cumpărat de Steaua cu sute de mii de euro.

Campioana României avusese meci, cu doar câteva ore înainte. Fotbalistul de 19 ani a jucat doar câteva minute. Dar ar fi sărbătorit reuşita, cu băutură, la un club din centrul vechi.

Şefii clubului Steaua au trimis un comunicat. Spun că vor demara o anchetă şi că adevărul va ieşi la lumină.

Ioana a depus plângere la poliţie, pe numele fostului iubit.

E convinsă că tot scandalul ar fi plecat de la câteva poze.Dacă imaginile surprinse de camerele de surpaveghere îi vor da dreptate, cariera fotbalistului bătăuş riscă să primească o lovitură serioasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Stelistul Alexandru Tudorie, acuzat că și-ar fi bătut fosta iubită