Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Street Food Festival pe Bulevardul Kiseleff. Comercianţii îi atrag pe bucureşteni cu mâncăruri inspirate din toate bucătăriile lumii

Vremea ne oferă un răgaz plăcut în acest weekend: nu sunt anunţate ploi, iar temperaturile se apropie deja de 20 de grade în multe locuri din ţară. În Bucureşti, s-a deschis pentru prima dată în acest an festivalul de street food de pe Bulevardul Kiseleff. Sunt zeci de rulote care ne aşteaptă cu mâncăruri inspirate din toate bucătăriile lumii.

de Andreea Milea

la 22.04.2023 , 14:08

"Noi suntem pe bulevardul Kiseleff, special închis pentru acest eveniment, iar mirosul de aici este îmbietor. Sunt mai bine de 50 de comercianţi cu rulote, ce au venit cu fel şi fel de preparate. De la pizza, burgeri, tacos şi până la specialităţi internaţionale, sunt foarte mulţi care gătesc aici, în faţa dumneavoastră, iar oamenii au început să vină. Artera este plină la această oră, mai ales că vremea este superbă.

În Bucureşti sunt mai bine de 20 de grade în acest moment, aşa că este o vreme numai bună să ieşiţi la o plimbare, mai ales că unul dintre cele mai mari bulevarde din Bucureşti este deschis azi. Traficul va rămâne restricţionat aici până pe 24 aprilie, luni dimineaţa, timp în care traficul este deviat pe străzile adiacente din această zonă.

Vestea bună e că, pe lângă weekendul acesta, aici, pe bulevardul Kiseleff, vom mai avea parte de străzi deschise, de promenadă, pentru că începe proiectul Străzi deschise, de pe 29 aprilie şi până pe 8 octombrie, în fiecare weekend, 30 de artere vor deveni pietonale", a transmis reporterul Observator Andreea Milea.

Vezi și
Andreea Milea Like

Am început cu muzica, am continuat cu dansul şi am ales jurnalismul. Ce au în comun? Zilnic găseşti ceva nou. Cât de mult înseamnă un cuvânt, un moment sau 10 secunde înainte de live.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Street Food Festival pe Bulevardul Kiseleff. Comercianţii îi atrag pe bucureşteni cu mâncăruri inspirate din toate bucătăriile lumii