Antena Meniu Search
x

Strigăt de ajutor pentru o bătrână din Ploiești, care a ajuns să trăiască într-o Dacie

O localnică din Ploiești a sesizat autoritățile după ce a dat peste o femeie în vârstă, care a ajuns să trăiească într-o Dacie parcată în centrul orașului. "Vă rog să faceți ceea ce trebuie, oameni buni", își încheie femeia cererea adresată autorităților locale.

O localnică din Ploiești a sesizat autoritățile după ce a dat peste o femeie în vârstă, care a ajuns să trăiească într-o Dacie parcată în centrul orașului. "Vă rog să faceți ceea ce trebuie, oameni buni", își încheie femeia cererea adresată DGASPC.

Potrivit observatorulph.ro, localnica a încercat să afle ce s-a întâmplat cu bătrâna care locuia în mașină, însă această nu era coerentă și acuza dureri. 

"Mi-a trecut prin cap să merg mai departe, că am problemele mele, dar nu am putut. Mi-am oprit să văd ce este cu acea femeie, nu puteam să nu o fac. Locuiește într-o Dacie pe care (zicea dânsa) i-au dat-o niște oameni de bine. A stat cu chirie în casa de vis-a-vis, dar a fost dată afară pentru că aceasta urmează să fie demolată. Printre bagaje și lucruri aruncate stătea înghesuită la volan, vorbind cu mine și cu cineva imaginar", a scris femeia, în cerere.

Bătrână din Ploiești pe străzi

"Fuma și își îndesa țigara cu partea aprinsă într-o măsea, care probabil o durea. Greu deslușeam ce spunea deoarece nu era corerentă. Nu își mai mișca picioarele, spunea că o dor, că sunt pline de răni. Nu am putut să verific acest fapt deoarece mirosul m-a oprit", a mai precizat localnica, în cererea destinată Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova.

Cerere adresată DGASPC

"Salvarea trebuie să o ducă la spital chiar dacă ea nu vrea. La spital medicul trebuie să îi pună un diagnostic sau mai multe, în funcție de afecțiuni, trebuie să fie încadrat într-un grad de handicap și să beneficieze de toate drepturile pe care le are ca și om în statul de drept România", a încheiat aceasta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Strigăt de ajutor pentru o bătrână din Ploiești, care a ajuns să trăiască într-o Dacie