Antena Meniu Search
x

Sudul litoralului, tot mai căutat de turiști pentru linişte şi plaje curate

Staţiunea Neptun se reinventează. Sudul litoralului începe să fie tot mai căutat de turiştii care îşi doresc o vacanţă liniştită, departe de agitaţia şi tumultul din Mamaia.

de Cătălina Buzoianu

la 15.07.2020, 19:03

Vezi și
  • Din meniu nu lipsesc preparatele din pește și fructe de mare.
  • Instructorii de zumba îi provoacă pe turiști la o repriză de dans.

Plaja curată, amenajată conform noilor standarde, orele de zumba, locurile de joacă pentru copii, preparate savuroase din peşte şi fructe de mare sunt doar câteva din atracţiile staţiunii.

Încă de la primele ore ale dimineții și până târziu în noapte, pe această plajă se dă tonul distracției în stațiunea Neptun. Zilnic, instructorii de zumba îi provoacă pe turiști la o repriză de dans.

Mioara Şoima, instructor zumba: Atmosfera este incendiară, ne distrăm maxim pe muzică latino, în special. Pentru noi, zumba este magie pură.

Iar după dans sau câteva ore de plajă, cel mai bine merge o băutură.

Totodată, turiștii au parte și de alte surprize - culinare, de această dată. Zilnic, maeștrii bucătari le propun celor prezenți un live cooking show de excepție.

Pentru că o vacanță pe litoralul românesc ar fi banală fără o experiență culinară desăvârșită, din meniu nu lipsesc preparatele din pește și fructe de mare.

Iar totul se desfășoară în condiții sporite de siguranță. Deci, nici nu e de mirare că stațiunea Neptun a reușit să revină și să conteze tot mai mult pe harta turistică a României. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Sudul litoralului, tot mai căutat de turiști pentru linişte şi plaje curate