Supa de fructe, cel mai răcoritor mic-dejun în zilele călduroase
Sunt răcoritoare, aromate şi reprezintă un adevărat cocktail de vitamine. Perfecte pentru zilele călduroase de vară, supele de fructe le înlocuiesc cu succes pe cele clasice de legume. Este o nouă modă printre cei care au adoptat un regim de viaţă sănătos.
Sunt răcoritoare, aromate şi reprezintă un adevărat cocktail de vitamine. Perfecte pentru zilele călduroase de vară, supele de fructe le înlocuiesc cu succes pe cele clasice de legume. Este o nouă modă printre cei care au adoptat un regim de viaţă sănătos. De zmeură, vişine sau caise, supele reci şi-au făcut loc chiar şi în meniurile restaurantelor. Le găsim în special în Ardeal.
Consumată rece în zilele fierbinţi, această supă de fructe este o variantă rapidă pentru a vă revigora.
În Ardeal, reţeta a fost împrumutată de la vecinii unguri. Din generaţie în generaţie, a ajuns şi la această tânără din Oradea care a adaptat-o zilelor noastre.
Face o supă cremă de zmeură în stil vegan pe care preferă să o consume la mic dejun, deşi ar putea înlocui şi cina.
- Cât de sănătoase sunt sucurile naturale? Un nou studiu are concluzii şocante: efectele, resimţite după 3 zile
- Programul "Prima Seră". Cine sunt românii care pot obţine 200.000 de euro de la stat şi ce condiţii trebuie să...
- Delicioasele fructe care ar putea ajunge pe cale de dispariţie. O ciupercă periculoasă se răspândeşte rapid în...
- Alimentul care va ajunge mai repede şi mai ieftin pe mesele românilor. Cum a fost posibil: "Nu o să mai scumpim"
- Un tânăr rătăcit în Alpii australieni a supravieţuit 2 săptămâni cu fructe de pădure. Se pierduse din...
Are nevoie doar de fructe proaspete, miere, suc de lămâie şi de încă două ingrediente care dau aromă.
Se amestecă totul cu ajutorul unui blender, iar în cinci minute avem o supă cremă ce satisface instantaneu şi pofta de dulce. Nu conţine mai mult de 250 de calorii.
Iar combinaţiile sunt nelimitate, de la vişine, cireşe, caise, piersici până la mere şi gutui. Orice aţi alege, veţi pune în farfurie o explozie de vitamine.
Alina vrea să se specializeze în nutriţie, iar reţetele ei au devenit cunoscute şi are comenzi din tot oraşul.
Supele de fructe au ajuns şi în restaurante. În acest local cu specific din Cluj-Napoca, bucătarul ştie reţeta de la bunica sa. Puţin sirop din compot şi smântână, iar pentru savoare un praf de scorţişoară şi zahăr vanilat.
O astfel de supă costă 16 lei.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰