Antena Meniu Search
x

Supa de fructe, cel mai răcoritor mic-dejun în zilele călduroase

Sunt răcoritoare, aromate şi reprezintă un adevărat cocktail de vitamine. Perfecte pentru zilele călduroase de vară, supele de fructe le înlocuiesc cu succes pe cele clasice de legume. Este o nouă modă printre cei care au adoptat un regim de viaţă sănătos.

de Redactia Observator

la 05.07.2019, 21:40

Vezi și

Sunt răcoritoare, aromate şi reprezintă un adevărat cocktail de vitamine. Perfecte pentru zilele călduroase de vară, supele de fructe le înlocuiesc cu succes pe cele clasice de legume. Este o nouă modă printre cei care au adoptat un regim de viaţă sănătos. De zmeură, vişine sau caise, supele reci şi-au făcut loc chiar şi în meniurile restaurantelor. Le găsim în special în Ardeal.

Consumată rece în zilele fierbinţi, această supă de fructe este o variantă rapidă pentru a vă revigora. 

În Ardeal, reţeta a fost împrumutată de la vecinii unguri. Din generaţie în generaţie, a ajuns şi la această tânără din Oradea care a adaptat-o zilelor noastre. 

Face o supă cremă de zmeură în stil vegan pe care preferă să o consume la mic dejun, deşi ar putea înlocui şi cina. 

Are nevoie doar de fructe proaspete, miere, suc de lămâie şi de încă două ingrediente care dau aromă.

Se amestecă totul cu ajutorul unui blender, iar în cinci minute avem o supă cremă ce satisface instantaneu şi pofta de dulce. Nu conţine mai mult de 250 de calorii. 

Iar combinaţiile sunt nelimitate, de la vişine, cireşe, caise, piersici până la mere şi gutui. Orice aţi alege, veţi pune în farfurie o explozie de vitamine.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alina vrea să se specializeze în nutriţie, iar reţetele ei au devenit cunoscute şi are comenzi din tot oraşul. 

Supele de fructe au ajuns şi în restaurante. În acest local cu specific din Cluj-Napoca, bucătarul ştie reţeta de la bunica sa. Puţin sirop din compot şi smântână, iar pentru savoare un praf de scorţişoară şi zahăr vanilat. 

O astfel de supă costă 16 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Supa de fructe, cel mai răcoritor mic-dejun în zilele călduroase