Antena Meniu Search
x

Surori gemene, reunite după 47 de ani

Au venit pe lume ca surori gemene. Dar viaţa le-a smuls una de lângă cealaltă, iar oamenii au încercat să le şteargă legătura de sânge. Una a crescut în România, cealaltă în Canada

Vezi și

Au venit pe lume ca surori gemene. Dar viaţa le-a smuls una de lângă cealaltă, iar oamenii au încercat să le şteargă legătura de sânge. Una a crescut în România, cealaltă în Canada

Dar nici secretele de familie, nici cei zece mii de kilometri care le-au separat nu le-au distrus legătura specială. La 47 de ani de la despărţire, gemenele Gina şi Asiza s-au reîntâlnit la Braşov. Povestea unei revederi incredibile, în exclusivitate la Observator.

Îmbrăţişarea surorilor gemene a pus capăt unor secrete de familie, care le-au ţinut la zece mii de kilometri distanţă.

Gina şi Asiza s-au născut la câteva minute. Gemene aproape identice. Au copilărit împreună, în România. Până la 5 ani, când vieţile lor s-au separat.

Asiza a fost adoptată de o mătuşă.

Mătuşii i-a fost greu să aleagă. Aşa că a făcut un test.

Părinţii adoptivi au făcut tot ce le-a stat în putere ca să rupă legătura dintre surori. Au emigrat în Canada.

Până la momentul adevărului, au trecut 24 de ani. Asiza a aflat de Gina printr-o rudă care a publicat un anunţ în presa canadiană.

Odată regăsite, gemenele au mai avut de îndurat un test din partea timpului. Şi-au tot scris înainte de a se strânge din nou în braţe. Minunea s-a întâmplat anul acesta, la Braşov, unde e stabilită Gina.

Imaginile revederii le reamintesc că totul a fost şi este real. Chiar şi după ce Asiza s-a întors la Vancouver, gemenele ştiu şi simt că au redobândit acea parte care le lipsea. S-au regăsit şi pot din nou să râdă împreună.

Momentul despărţirii e greu, uneori, şi din faţa calculatorului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Surori gemene, reunite după 47 de ani