Antena Meniu Search
x

Sute de blocuri din Bucureşti rămân fără apă caldă, săptămâna viitoare, conform celor de la Termoenergetica 

Reprezentanţii Termoenergetica au anunţat că mii de bucureşteni din sute de blocuri din Capitală ar urma să rămână fără apă caldă săptămâna viitoare, din cauza lucrărilor programate.

de Redactia Observator

la 22.07.2023, 13:06

Alimentarea cu apă caldă, o mare problemă în Bucureşti
Alimentarea cu apă caldă, o mare problemă în Bucureşti - Profimedia
  • Alimentarea cu apă caldă, o problemă mare în Bucureşti.

Sunt vizate în jur de 20 de blocuri din zona Calea Griviţei, care ar urma să rămână fără apă caldă în intervalul 25-28 iulie 2023, în jur de 95 de blocuri din zona Străzii Zizin, care ar urma să rămână fără apă caldă în intervalul 24-28 iulie 2023, dar şi despre circa 90 de blocuri din zona Strada Străduinţei - Aleea Ciceu, care ar urma să rămână fără apă caldă în intervalul 24-31 iulie 2023.

De asemenea, mai sunt vizate circa 40 de blocuri din zona Strada Locotenent Colonel Constantin Marinescu, care ar urma să rămână fără apă caldă în intervalul 21-28 iulie 2023, dar şi 65 de blocuri din zona Bulevardul 1 Mai, care ar urma să rămână fără apă caldă în intervalul 23-26 iulie 2023.

Autorităţile dau asigurări că măsurile au scop favorabil pe termen mediu şi lung, înlocuirea ţevilor de apă caldă ducând la eliminarea unor momente neplăcute pe viitor.

Pe de altă parte trebuie precizat că această situaţie se adaugă celei deja existente în teren, iar site-ul celor de la Termoenergetica arată că, la momentul actual, deja la foarte multe blocuri, în special din Sectorul 4, sunt probleme mari în ceea ce priveşte alimentarea cu apă caldă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Sute de blocuri din Bucureşti rămân fără apă caldă, săptămâna viitoare, conform celor de la Termoenergetica