Antena Meniu Search
x

Sute de romani din mai multe localitati se tem ca apele le vor distruge gospodariile din nou

De cateva zile, sute de romani nu mai au somn. Se tem ca apele ii vor lua cu tot cu case. In Bihor, suvoaiele au inghitit mai multe drumuri, iar singura legatura a localnicilor cu lumea este un tractor.

Vezi și

In comuna vranceana Tulnici e si mai rau. In 2005, oamenii au pierdut deja tot ce aveau in urma inundatiilor, iar acum se tem ca apele le vor distruge gospodariile din nou.

In urma cu opt ani, un potop le-a luat tot ce aveau si i-a obligat sa-si recladeasca gospodariile de la zero. Acum, oameni sunt pusi din nou la incercare.

Apa i-a rupt de lume, le-a acoperit deja curtile si ameninta sa intre si in case. Cu ochii in lacrimi, oamenii cer ajutor.

Podul care ii lega de lume a fost luat de puhoaie. Au improvizat o punte pe care poti trece doar la pas, ca sa ajungi la magazinul care se afla pe partea cealalta a raului. Dar daca unul dintre ei se imbolnaveste, ambulantele nu pot ajunge in sat.

Disperati sunt si sute de localnici din Bihor. Un drum comunal, asfaltat recent, a fost acoperit de ape.

Nivelul apei a crescut si in cateva ore, a ajuns sa masoare 70 de centimetri. Pentru a ajunge acasa, oamenii s-au urcat intr-un tractor al primariei.

Din cauza inundatiilor si pamantul a inceput sa o ia la vale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Sute de romani din mai multe localitati se tem ca apele le vor distruge gospodariile din nou