Antena Meniu Search
x

Video Sute de stejari au fost plantaţi în Parcul Natural Comana. Copacii pot fi adoptaţi contra unei donaţii

Peste 400 de stejari au fost plantaţi, vineri, în Parcul Natural Comana. La această acţiune au participat 88 de studenţi din 16 organizaţii. Obiectivul lor este de a planta peste două mii de copaci. Anul acesta, partener al acţiunii a fost şi Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, care sprijină mai multe evenimente din cadrul Festivalului Național al studenților "UniFEST".

de Redactia Observator

la 13.11.2021, 12:48

Vezi și

Instruiţi de personalul ocolului silvic Comana, studenţii au trecut la plantat puieţi de stejar, înarmaţi cu mănuşi, cazmale şi voie bună.

''Momentan învăț să văd cum este. Sunt la primul copac și încercăm să-l plantăm cât mai bine posibil pentru că vrem să trăiască și să ne bucurăm de el peste ani.''

''Este necesar să plantăm câți mai mulți copaci și să nu-i mai tăiem.''

Ina Nimerenco, prim-vicepreşedinte Uniunea Studenţilor din România: Scopul este de a lăsa o amprentă a noastră a studenţilor pentru natură în general şi pentru noi ca şi oameni.

Pe acelaşi subiect

Copăceii pot fi adoptaţi ulterior în schimbul unei donaţii

Copacii plantaţi de studenţi pot fi adoptaţi contra unei donaţii. Pentru fiecare copac adoptat, organizatorii oferă un Certificat de adopție.

Toma Adrian, Coord. dep mediu - Asociația Frends pentru Dezvoltare: Pe fiecare puiet am atașat o brățară, iar pe mail persoana care a adoptat va primi un certificat de adopție cu denumirea puietului, locul în care este plantat. Locul va fi găsit printr-un cod QR pe care îl atașăm pe certificat.

În acest an, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este partener al acestui eveniment.

Laura Stancu, manager de proiect Fundaţia Dan Voiculescu: Am adoptat 30 de copaci pentru a simboliza cei 30 de ani de activitate ai Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

De asemenea, anul acesta fundaţia va acorda diverse premii la concursurile organizate în cadrul UNIFEST. Festivalul se va încheia pe 15 noiembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Sute de stejari au fost plantaţi în Parcul Natural Comana. Copacii pot fi adoptaţi contra unei donaţii