Antena Meniu Search
x

Video Programe pentru educaţia alimentară timpurie. Totul despre hrana viitorului

Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Clinica de Nutriție Kilo Stop Junior au devenit parteneri într-un program dedicat educației alimentare timpurii. Programul face parte din proiectul INOV-ALIMENT şi susține cercetarea alimentară şi identificarea de produse noi pentru alimentația viitorului.

De Redactia Observator la 31.10.2021, 09:08
Vezi și

În baza acestui parteneriat, Senatul Științific și KiloStop Junior vor dezvolta o serie de programe educaționale, destinate copiilor și părinților, privind rolul educației alimentare timpurii, care are un impact esențial asupra longevității viitorului adult.

Amalia Arhire, manager KiloStop Junior: Vom face nişte video-uri educaţionale tocmai pentru a explica cât mai multe despre alimentaţia sănătoasă pentru copii şi pentru adulţi.

KiloStop Junior este prima clinică de nutriție pediatrică din România. La elaborarea și implementarea programelor va participa o echipă multidisciplinară cu competențe în pediatrie, endocrinopediatrie și diabet pediatric.

Programe educaţionale pentru alimentaţia timpurie

Pe acelaşi subiect

Amalia Arhire, manager KiloStop Junior: Ne dorim să facem mai multe acţiuni educative pentru a veni în ajutorul părinţilor şi copiilor din România spre a-i ajuta să devină mai sănătoşi, să combată tot ce înseamnă bolile asociate kilogramelor în plus şi obezităţii.

Lăcrămioara Frăsineanu, manager de proiect: Acest program face parte din proiectul Inovaliment, un proiect devoltat de fundaţie tocmai pentru a susţine cercetarea ştinţifică şi alimentele sigure ale viitorului.

Tot în baza acestui parteneriat vor fi dezvoltate și o serie de studii de privind rolul educației alimentare timpurii, începută chiar în perioada neonatală, asupra creșterii calității vieții și longevității viitorului adult.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Educatie » Programe pentru educaţia alimentară timpurie. Totul despre hrana viitorului

Breaking News

Europa va intra în recesiune la iarnă, avertizează comisarul pentru economie Paolo Gentiloni

Europa va intra în recesiune la iarnă, avertizează comisarul pentru economie Paolo Gentiloni