Antena Meniu Search
x

Szobi Cseh a fost înmormântat cu onoruri militare şi salve de tun

A sfârşit demn, ca un gladiator. Şi a fost înmormântat, ca un erou. Cu aplauze, onoruri militare şi salve de tun. S

Vezi și

 A sfârşit demn, ca un gladiator. Şi a fost înmormântat, ca un erou. Cu aplauze, onoruri militare şi salve de tun. Sicriul lui Szobi Cseh a fost purtat pe umeri de militari ai Gărzii de Onoare. Pentru că el a fost un om de onoare.

S-a stins în tăcere, dar Szoby Cseh nu putea pleca în linişte. Ci în ropote de aplauze pe un marş funerar, cântat solemn de militari. Ca un erou. Sicriul lui a fost învelit în tricolorul României. Garda de onoare l-a purtat pe umeri, pe ultimul drum. Nu e o cascadorie, care se va sfârşi odată cu filmările. Szobi Cseh chiar a plecat.

Sute de oameni au fost alături de familia lui Szobi. De soţia, de fiii lui. Şi de nora care urma să-i dăruiască un nepoţel. Au venit şi cascadorii pe care el însuşi i-a format. În semn de omagiu, un bărbat s-a costumat, ca-n filmele cu Mărgelatu. De parcă Buză de Iepure ar fi în pericol şi ar avea nevoie de ajutor.

Un Ion Besoiu întristat, îmbătrânit, a venit să-şi ia adio de la prietenul lui de-o viaţă. Rămân în urmă rolurile lui Szobi Cseh. Întrecerile lui cu moartea. Cascadoriile fulminante. Şi poiectul său de suflet. Micii gladiatori fără părinţi cărora voia să le dea o viaţă aşa cum a avut el. Plină. Împlinită. Szobi Cseh a fost înmormântat pe Aleea Artiştilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Szobi Cseh a fost înmormântat cu onoruri militare şi salve de tun