Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Detalii înfiorătoare în cazul băcăuanului de 23 de ani aproape ucis în bătaie, într-o pădure. Medicii sunt rezervaţi

Bărbatul a fost legat de un copac de trei indivizi şi bătut cu sălbăticie, până a intrat în comă. Agresorii, care aveau, se pare, conflicte mai vechi cu victima

de Redactia Observator

la 24.01.2018 , 14:13

Bărbatul a fost legat de un copac de trei indivizi şi bătut cu sălbăticie, până a intrat în comă. Agresorii, care aveau, se pare, conflicte mai vechi cu victima, au fost arestaţi preventiv.

Ar fi fost un conflict mai vechi între ei.  

Cert este că sâmbătă după-amiaza, tânărul a fost ademenit de cei trei într-o pădure din localitatea băcăuană Dărmăneşti. Acolo a şi fost atacat. Un alt tânăr de 19 ani, care venise cu el, a reuşit să scape.

Vezi și

El a fost şi cel care a dat alarma. Bărbatul de 23 de ani a ajuns în comă la spital.

Mirela Romaneț, purtător de cuvânt SJU Bacău: "Din păcate, starea lui este foarte gravă. A venit la noi în comă de gradul 4. Nu poate să respire singur şi pentru asta este ventilat mecanic. Are multiple traumatisme prin agresiune, iar pronosticul medicilor este extrem de rezervat."

Cristinel Ciocântă, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău: "Cei trei inculpaţi i-au aplicat victimei mai multe lovituri cu nişte pari și cu muchia unui topor cauzându-i leziuni traumatice, care i-au pus viața în primejdie. În prezent, cei trei inculpaţi sunt cercetaţi pentru infracţiunea de tentativă de omor şi lipsire de libertate în mod ilegal."

Cei trei atacatori de 18, 22 și 28 de ani au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Pentru faptele lor riscă să stea 10 ani în închisoare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Detalii înfiorătoare în cazul băcăuanului de 23 de ani aproape ucis în bătaie, într-o pădure. Medicii sunt rezervaţi