Antena Meniu Search
x

Tânăr din Aiud pierde banii firmei la păcănele, de două ori, condamnat. Mama şi sora sa au încercat să-l scape

Un tânăr de 26 de ani, din Aiud, a fost condamnat la 1 an şi două luni de închisoare cu suspendare, după ce a jucat banii firmei la păcănele, de 2 ori. Mama şi sora tânărului au promis că vor face tot ce le stă în putinţă să recupereze cumva prejudiciul.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 25.03.2019, 13:41

Supraveghetor de sală de jocuri, tânărul a căzut pradă tentaţiei - Profi Media

Un tânăr de 26 de ani, din Aiud, a fost condamnat la 1 an şi două luni de închisoare cu suspendare, după ce a jucat banii firmei la păcănele, de 2 ori.

Mama şi sora tânărului au promis că vor face tot ce le stă în putinţă să recupereze cumva prejudiciul.

Supraveghetor de sală de jocuri, tânărul a căzut pradă tentaţiei

P.R., un tânăr de 26 de ani, din Aiud, era supraveghetorul unei săli de jocuri, cu atribuţii de gestiune asupra sumelor obţinute prin exploatarea jocurilor.

Pe acelaşi subiect

Regulamentul interior al firmei interzicea ferm utilizarea aparatelor în scop personal, însă tentaţia a fost prea mare pentru tânărul de 26 de ani.

Astfel, el a luat în două rânduri bani din gestiune. Prima dată 8.000 de lei, pe care i-a jucat la aparate şi i-a pierdut, apoi înca 3.140 de lei, pe care, fireşte, i-a pierdut.

Administratorul sălii de jocuri a observat chiar din prima zi lipsa prime sume de bani din gestiune şi a vrut să-l dea afară, însă, datorită insistenţei mamei tânărului, care a promis că va recupera cuva, împreună cu fiica sa, prejudiciul cauzat de fiul său, tânărul a fost, din nou, primit la acelaşi loc de muncă.

După 2 luni a recidivat, dar cu o sumă mai mică

După doar 2 luni în care a rezistat tentaţiei cum a putut, tânărul a luat din nou bani din gestiune ca să bage la păcănele, iar de această dată administratorul a depus plângere la Poliţie.

"În dimineaţa zilei următoare inculpatul a recunoscut faptul că şi-a însuşit, din nou, bani din gestiune şi i-a folosit la jocurile de noroc", se arată în hotărârea Judecătoriei Aiud.

Tânărul a fost condamnat la 1 an şi 2 luni de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei, pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare şi este obligat să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii pe timp de 90 de zile în cadrul Primăriei Aiud sau a Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud, conform deciziei consilierului de probaţiune, citată de ziarulunirea.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » Tânăr din Aiud pierde banii firmei la păcănele, de două ori, condamnat. Mama şi sora sa au încercat să-l scape