Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Bistrița a plătit 2.000 de lei ca să bea cafeaua în oraș, cât mai departe de soție

Un tânăr din Bistrița a plătit 2.000 de lei ca să bea cafeaua în oraș, cât mai departe de soție. Jandarmii l-au oprit pe stradă și apoi au povestit cât de umiți au fost de explicațiile bărbatului.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 09.04.2020, 12:20

Coronavirus în România
Un tânăr din Bistrița a plătit 2.000 de lei ca să bea cafeaua în oraș, cât mai departe de soție - Facebook
  • Tânărul s-a certat cu soția și a plecat în oraș.
  • Jandarmii l-au oprit și i-au cerut declarația pe propria răspundere.

Un tânăr din Bistrița a plătit 2.000 de lei ca să bea cafeaua în oraș, cât mai departe de soție. Jandarmii l-au oprit pe stradă și apoi au povestit cât de umiți au fost de explicațiile bărbatului.

Un tânăr din Bistrița și-a asumat riscurile încălcării Ordonanței Militare care restricționează circulația persoanelor și a plecat de acasă, dis de dimineață, ca să bea o cafea în liniște, departe de soție. A fost oprit de un echipaj de jandarmi, iar aceștia au rămas mască atunci când au auzit explicațiile.

"Un bistrițean are șanse serioase să intre în Cartea Recordurilor, după ce ‘’a plătit 2000 de lei pentru o cafea’’.

Pe fondul unor neînțelegeri cu partenera de viață, un bistrițean, în vârstă de 32 de ani a plecat de acasă pentru a-și savura cafeaua în oraș, la o distanță considerabilă de domiciliu.

Pe acelaşi subiect

Cu toate că măsurile Ordonanțelor Militare interzic ieșirile fără un motiv bine întemeiat, bărbatul a ales să își bea cafeaua în zona Han, deși domiciliul său se află tocmai în celălalt capăt al orașului.

De această dată, bărbatul nu s-a întâlnit însă cu reprezentanții care omologhează recordurile mondiale, ci cu un echipaj de jandarmi.

Jandarmii bistrițeni nu i-au aplicat ‘’recordul’’ amenzii, iar acum, bistrițeanul va avea de plătit 2000 de lei pentru nerespectarea măsurilor care privesc restricțiile de circulație, conform Ordonanței Militare nr. 3 din 2020.

Morala: În această perioadă, alege să-ți bei cafeaua acasă, este mult mai ieftin!", e povestea spusă pe pagina de Facebook a Jandarmeriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr din Bistrița a plătit 2.000 de lei ca să bea cafeaua în oraș, cât mai departe de soție