Antena Meniu Search
x

"Fiți tari, mai e puțin și trece!". Mesajul deținuților români în vremuri de coronavirus (Video)

Administrația Națională a Penitenciarelor a distribuit pe Facebook un film în care apar mai mulți deținuti ce îndeamnă românii să stea în case. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.04.2020, 11:44

Fiți tari, mai e puțin și trece!. Mesajul deținuților români în vremuri de coronavirus - capturi video Facebook
  • Deținuții îndeamnă românii să stea în case.
  • Clipul a fost distribuit pe Facebook de Administrația Națională a Penitenciarelor.

Administrația Națională a Penitenciarelor a distribuit pe Facebook un film în care apar mai mulți deținuti ce îndeamnă românii să stea în case. 

Mulți dintre ei compară situația izolării la domiciliu, impusa pentru limitarea răspândirii coronavirusului, cu cea de după gratii.

"Sunt deținut în cadrul Penitenciarului Rahova de aproximativ 2 ani. Știu că e greu, dar ce trăți dumneavoastră acum este valabil în toată lumea. Stați în casă și totul va fi bine!", îndeamnă un deținut. 

"Sunt Florin, sunt în Centrul Educativ Buzias de vreun an. Așa cum rezistăm și noi aici, așa puteți rezista și voi câteva zile sau săptămâni. Stați acasă!", transmite unul dintre tinerii aflați la reeducare.

"Lipsa de libertate e destul de greu de suportat. Vă înțelegem foarte bine. E foarte greu, și pentru noi și pentru dumneavoastră. Stați în casă și așa veți evita să ajungeți alături de noi", adaugă un alt tânăr deținut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Fiți tari, mai e puțin și trece!". Mesajul deținuților români în vremuri de coronavirus (Video)