Antena Meniu Search
x

Tânăr din Giurgiu, prins cu un cuţit de 20 de cm în geacă, la Tribunal

Un tânăr de 23 de ani a fost prins de unul dintre jandarmii care efectuează controlul la intrarea în Tribunalul Giurgiu, cu un cuţit de dimensiuni generoase asupra sa. Jandarmul aflat în misiune de supraveghere a accesului l-a oprit și apoi a solicitat sprijinul echipajului de ordine publică.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 22.02.2019, 20:38

Un tânăr de 23 de ani a fost prins de unul dintre jandarmii care efectuează controlul la intrarea în Tribunalul Giurgiu, cu un cuţit de dimensiuni generoase asupra sa.

Jandarmul aflat în misiune de supraveghere a accesului l-a oprit și apoi a solicitat sprijinul echipajului de ordine publică.

Cu cuţitul la Tribunal, spune că avea de tăiat ceva

Un tânăr de 23 de ani, din Bolintin Vale, a fost oprit de către jandarmul de la intrarea în Tribunalul Giurgiu şi controlat corporal. Nu mică i-a fost mirarea să descopere că tânărul avea asupra sa un cuţit cu lama retractabilă, de aproximativ 20 cm.

Întrebat de intenţiona să facă cu arma albă în Tribunal, tânărul a precizat că intenţiona să taie un cablu şi a uitat cuţitul în buzunar.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul, fără drept, al cuțitului în sediul unei instituții publice, cercetările fiind continuate de Poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tânăr din Giurgiu, prins cu un cuţit de 20 de cm în geacă, la Tribunal