Antena Meniu Search
x

Tânăr din Vâlcea înghiţit de pământ, scos de salvatori la suprafaţă MORT! Victima săpa o fântână

Un tânăr de 21 de ani care săpa o fântână în localitatea Ioneşti, din judeţul Vâlcea, a fost prins sub un mal de pământ, la aproximativ 12 metri adâncime.

Un tânăr de 21 de ani care săpa o fântână în localitatea Ioneşti, din judeţul Vâlcea, a fost prins sub un mal de pământ, la aproximativ 12 metri adâncime.

UPDATE 20:00 Tânărul a fost scos la suprafaţă decedat, după o intervenţie de opt ore a pompierilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea. Bărbatul, în vârstă de 21 de ani, a fost scos la suprafaţă, fără semne vitale, echipajul de la Serviciul de Ambulanţă Vâlcea prezent la intervenţie declarând decesul.

La faţa locului au intervenit pentru salvarea bărbatului un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim-ajutor SMURD şi un echipaj medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu, a declarat că intervenţia este dificilă, din cauza solului nisipos şi a cantităţii mari de pământ cazută peste tânăr.

El a precizat că echipele de intervenţie au montat tuburi şi panouri de protecţie, pentru că solul este instabil. 

Sursă: news.ro, Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tânăr din Vâlcea înghiţit de pământ, scos de salvatori la suprafaţă MORT! Victima săpa o fântână