Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr din Alba care a lovit un copil cu maşina, apoi a fugit, testat pozitiv pentru droguri

Un tânăr în vârstă de 33 de ani, din Alba, a lovit un copil cu maşina, apoi a fugit de la locul accidentului. Şoferul a fost prins în scurt timp de poliţişti, iar în urma testării, rezultatul a fost pozitiv pentru droguri.

de Cristian Ionescu

la 28.01.2019 , 12:01

Tânăr drogat la volan loveşte un copil şi fuge, dar este prins în scurt timp de poliţişti

Un tânăr în vârstă de 33 de ani, din Alba, a lovit un copil cu maşina, apoi a fugit de la locul accidentului.

Şoferul a fost prins în scurt timp de poliţişti, iar în urma testării, rezultatul a fost pozitiv pentru droguri.

Şoferul a lovit un copil, apoi a fugit

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii rutieri din Alba Iulia informează că au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs pe strada Principală din localitatea Ciugud.

Un minor, în vârstă de 15 ani, din Ciugud, în timp ce se deplasa pe partea carosabilă, a fost acroşat cu oglinda, de către un autoturism care se deplasa în aceeaşi direcţie şi a cărui conducător auto şi-a continuat drumul. În urma accidentului, minorul a suferit leziuni la braţul stâng.

Prins în scurt timp de poliţişti, testat pozitiv pentru droguri

 Cu ajutorul informaţiilor furnizate de victimă, poliţiştii au reuşit să identifice autoturismul implicat în accident şi pe conducătorul acestuia, un tânăr de 33 de ani, din comuna Ciugud.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ dar şi cu aparatul care detectează prezenţa drogurilor în salivă, a cărui rezultat a fost pozitiv.

Tânărul a fost transportat la spital unde i-au fost prelevate probe biologice, pentru a stabili dacă a fost sau nu sub influenţa substanțelor interzise.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, potrivit ziarulunirea.ro

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Un tânăr din Alba care a lovit un copil cu maşina, apoi a fugit, testat pozitiv pentru droguri