Antena Meniu Search
x

Tânăr cu 4 clase prins cu dispozitiv de fraudare la examenul pentru permisul auto, în Teleorman (Video)

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, absolvent de școală primară, a venit la examentul pentru obținerea permisului auto fără să învețe vreo regulă de circulație.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 24.01.2019, 18:04

Un tânăr a fost prins în timp ce încerca să fraudeze examenul auto

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, absolvent de școală primară, a venit la examentul pentru obținerea permisului auto fără să învețe vreo regulă de circulație.

În schimb, el a avut lipit pe corp un dispozitiv de ascultare audio-video, cu ajutorul căruia ar fi trebuit să afle răspunsurile corecte la examen.

Tehnică de urmărire audio-video, lipită pe corp

Bineînțeles, nu a durat mult până să fie prins, iar șeful Serviciului Permise și Înmatriculări Auto Teleorman a luat imediat măsuri în acest sens. 

Prins în fapt, tânărul a spus că nu știe ce sunt aparatele respective, deoarece i-au fost lipite pe corp de altă persoană.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un prieten i-a promis că ia examenul fără să învețe

El a povestit că un prieten i-a promis că îl va ajuta să obțină permisul de conducere fără să învețe și i-a lipit pe corp acele fire și dispozitive.

Candidatul a fost declarat respins, iar polițiștii anchetează cazul pentru a vedea dacă nu cumva au mai fost și alte cazuri încă neidentificate, informează mediasudtv.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Tânăr cu 4 clase prins cu dispozitiv de fraudare la examenul pentru permisul auto, în Teleorman (Video)