Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Muncitori luaţi la ţintă, cu puşca, de un tânăr furios, în Teleorman. Unul dintre ei, împuşcat în spate

Un tânăr din Teleorman a luat la ţintă, cu o puşcă, muncitorii care lucrau la casa vecinilor, după ce, susţine acesta, a fost jignit de unul dintre ei, trecând prin zonă. Tânărul şi-a luat arma din pod, s-a instalat pe acoperişul unui hambar de lângă casa sa, apoi a început să tragă în muncitori.

de Cristian Ionescu

la 24.10.2019 , 18:28

- Observator.tv

Un tânăr din Teleorman a luat la ţintă, cu o puşcă, muncitorii care lucrau la casa vecinilor, după ce, susţine acesta, a fost jignit de unul dintre ei, trecând prin zonă. Tânărul a luat o armă din pod, s-a instalat pe acoperişul unui hambar de lângă casa sa, apoi a început să tragă în muncitori.

Oamenii au fugit să se ascundă pe unde au putut, însă tânărul a apucat să-l nimerească în spate pe unul dintre ei, victima fiind transportată la spital. Atacatorul ar folosit o puşcă airsoft şi bile metalice.

Un tânăr din Teleorman a tras cu puşca în muncitorii care lucrau la casa vecinilor

Articolul continuă după reclamă

Un tânăr în vârstă de 30 de ani a început să tragă cu puşca în muncitorii care lucrau la casa vecinilor, după ce aceştia l-ar fi jignit, în timp ce trecea pe lângă construcţie. El le-ar fi atras atenţia să nu mai facă atâta zgomot, însă ar fi fost expediat cu comentarii acide.

Ajungând acasă, tânărul s-a dus glonţ în pod, unde ţinea o puşcă cumpărată cu mai mult timp în urmă, dar care nu fusese niciodată folosită. A luat arma, s-a instalat pe acoperişul unui hambar de lângă casa sa, apoi a început să tragă în muncitori. Din primele informaţii, arma nu ar fi cu glonţ, ci cu bile metalice.

Neştiind de unde vine atacul, oamenii au început să fugă, însă unul dintre ei a fost nimerit în spate, fiind transportat la spital, pentru că alicele ar fi pătruns în corpul omului. A fost anunţată Poliţia, care a intervenit să anihileze trăgătorul.

El a fost încătuşat şi dus la secţie pentru audieri. Tânărul nu are permis de port armă.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Muncitori luaţi la ţintă, cu puşca, de un tânăr furios, în Teleorman. Unul dintre ei, împuşcat în spate