Antena Meniu Search
x

Tânăr de 18 ani, înjunghiat de un prieten la o petrecere, în Câmpulung Muscel

Un tânăr de 18 ani este în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat de un prieten la o petrecere. Incidentul a avut loc într-un apartament din Câmpulung Muscel, acolo unde unul dintre ei locuia cu chirie.

De Redactia Observator la 23.09.2019, 15:41
Vezi și

Un tânăr de 18 ani este în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat de un prieten la o petrecere. Incidentul a avut loc într-un apartament din Câmpulung Muscel, acolo unde unul dintre ei locuia cu chirie. După ce au băut şi cel mai probabil s-au drogat, tinerii s-au luat la ceartă. Poliţiştii i-au audiat pe toţi cei implicaţi şi l-au reţinut pentru 24 de ore pe atacator.

Alarma s-a dat puţin după ora 7 dimineaţa într-un apartament din centrul oraşului Câmpulung Muscel. Când a izbucnit conflictul, în casă mai erau doar patru tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani.

Băuţi bine şi cel mai probabil drogaţi, unul dintre ei şi-a atacat victima cu un cuţit în zona toracelui, altul a fugit imediat. Cel de-al patrulea a sunat la 112. Vecinii spun că nu este prima dată când tinerii fac gălăgie toată noaptea.

Toţi cei implicaţi au fost identificaţi şi audiaţi de poliţişti. Tânărul vinovat a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru tentativă de omor.

Iniţial, tânărul înjunghiat a fost transportat la spitalul din Câmpulung. Însă, pentru că starea sa era destul de gravă, a fost transferat cu un elicopter SMURD la Spitalul Universitar, din Capitală.

Criminaliştii au găsit mucuri de ţigări aruncate pe un garaj din faţa blocului şi le-au adunat pentru expertiză. Vor să vadă dacă au în ele tutun amestecat cu droguri.

Tânărul reţinut a fost cercetat în trecut pentru trafic de droguri, iar surse din anchetă spun că şi acum cei implicaţi ar fi fost sub influenţa narcoticelor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Tânăr de 18 ani, înjunghiat de un prieten la o petrecere, în Câmpulung Muscel