Antena Meniu Search
x

Tânăr de 18 ani, înjunghiat de un prieten la o petrecere, în Câmpulung Muscel

Un tânăr de 18 ani este în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat de un prieten la o petrecere. Incidentul a avut loc într-un apartament din Câmpulung Muscel, acolo unde unul dintre ei locuia cu chirie.

de Redactia Observator

la 23.09.2019, 15:41

Vezi și

Un tânăr de 18 ani este în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat de un prieten la o petrecere. Incidentul a avut loc într-un apartament din Câmpulung Muscel, acolo unde unul dintre ei locuia cu chirie. După ce au băut şi cel mai probabil s-au drogat, tinerii s-au luat la ceartă. Poliţiştii i-au audiat pe toţi cei implicaţi şi l-au reţinut pentru 24 de ore pe atacator.

Alarma s-a dat puţin după ora 7 dimineaţa într-un apartament din centrul oraşului Câmpulung Muscel. Când a izbucnit conflictul, în casă mai erau doar patru tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani.

Băuţi bine şi cel mai probabil drogaţi, unul dintre ei şi-a atacat victima cu un cuţit în zona toracelui, altul a fugit imediat. Cel de-al patrulea a sunat la 112. Vecinii spun că nu este prima dată când tinerii fac gălăgie toată noaptea.

Toţi cei implicaţi au fost identificaţi şi audiaţi de poliţişti. Tânărul vinovat a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru tentativă de omor.

Iniţial, tânărul înjunghiat a fost transportat la spitalul din Câmpulung. Însă, pentru că starea sa era destul de gravă, a fost transferat cu un elicopter SMURD la Spitalul Universitar, din Capitală.

Criminaliştii au găsit mucuri de ţigări aruncate pe un garaj din faţa blocului şi le-au adunat pentru expertiză. Vor să vadă dacă au în ele tutun amestecat cu droguri.

Tânărul reţinut a fost cercetat în trecut pentru trafic de droguri, iar surse din anchetă spun că şi acum cei implicaţi ar fi fost sub influenţa narcoticelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Tânăr de 18 ani, înjunghiat de un prieten la o petrecere, în Câmpulung Muscel