Antena Meniu Search
x

Tânăr de 24 de ani din Suceava, înjunghiat mortal după o ceartă la crâșmă

Un tânăr de 24 de ani din orașul Liteni, județul Suceava, a fost înjunghiat mortal sâmbătă seara, fiind găsit într-o baltă de sânge, în curtea unui localnic.

de Redactia Observator

la 30.06.2019, 13:14

Crimă în Liteni
Crimă în orașul Liteni, din județul Suceava - Mihai Iurea via Facebook

Un tânăr de 24 de ani din orașul Liteni, județul Suceava, a fost înjunghiat mortal sâmbătă seara, fiind găsit într-o baltă de sânge, în curtea unui localnic.

Polițiștii suceveni au fost sesizați, în jurul orei 21:30, cu privire la faptul că în curtea unui preot a fost găsit un tânăr în stare de inconștiență, ce prezenta urme de sânge pe haine. 

Agenții sosiți la fața locului l-au identificat pe Mihai Iurea, în vârstă de 24 de ani, care nu mai prezenta semne vitale. 

Potrivit Monitorului de Suceava, tânărul fusese auzit înainte în timp ce striga după ajutor, însă, din cauza rănilor, starea lui s-a agravat rapid, ducând la deces.

Mai mulți polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale Suceava au făcut investigații toată noaptea, pentru a identifica modul în care s-a produs tragedia.

În urma cercetărilor, doi tineri de 17 ani din Rotunda-Liteni, cunoscuți pentru antecedente violente, au fost ridicați și duși la audieri.

Din primele informații, totul ar fi pornit de la o ceartă iscată într-o crâșmă.

Reacții sfâșietoare după crima din Liteni

Pe pagina de Facebook a tânărului imaginea de profil a fost înlocuită cu una de doliu. Mai mulți prieteni de-ai acestuia au recționat imediat, după aflarea veștii. 

"Dumnezeu sa te odihneasca, ai fost un baiat muncitor si un coleg bun, nu meritai asa ceva!", a scris o femeie care îl cunoaștea pe Mihai Iurea.

"Sunt oripilat de ce s-a întâmplat.... sunt revoltat și înspăimântat. Faptul ca s-a trecut cu vederea din partea autorităților agresiunile din trecut săvârșite de vecinii noștri au lăsat impresia ca au voie sa taie la Liteni ca în abator. Oare cati tineri din Liteni mai trebuie înjunghiați ca să se ia măsuri.... Cine va fi următorul???? Eu cer demisii.... Eu vreau sa îmi știu copilul și familia în siguranță pe strazi", a fost de părere un alt localnic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Tânăr de 24 de ani din Suceava, înjunghiat mortal după o ceartă la crâșmă