Antena Meniu Search
x

Caz cutremurător în Râmnicu Vâlcea! Un tânăr de doar 19 ani şi-a ucis iubita şi apoi a îngropat-o în pădure

Un tânăr din Râmnicu Vâlcea şi-a ucis iubita şi apoi a îngropat-o în pădure. S-ar fi lăudat printre prieteni, dar nimeni nu l-a luat în serios.

Vezi și

Un tânăr din Râmnicu Vâlcea şi-a ucis iubita şi apoi a îngropat-o în pădure. S-ar fi lăudat printre prieteni, dar nimeni nu l-a luat în serios. Timp de o lună, ucigaşul a fost liber. Până acum, când poliţiştii au descoperit trupul fetei de 18 ani la marginea oraşului. Chiar în ziua în care a fost ucisă, tânăra depusese o plângere la poliţie.

La doar 19 ani, Liviu Iacob este acuzat că şi-a ucis fosta iubită în urmă cu o lună. Claudia avea 18 ani şi tocmai îl părăsise, din cauza comportamentului violent. 

"Îl cunoaste tot cartierul. E un copil crescut in casa de copii. Era foarte violent cand era baut. Acum cateva luni a batut rau de tot un om aici", mărturisesc localnicii.

În ziua despărţirii, tânărul şi-a atacat iubita cu un briceag. Ea a depus plângere la Poliţie. Dar, câteva ore mai târziu, a fost ucisă la marginea oraşului şi îngropată în pădure. 

Patru saptamani, suspectul a fost liber, deşi le-ar fi povestit cunoscuţilor că a comis o crimă. Într-un final, unul dintre prieteni a povestit totul poliţiei. 

Acum, tânărul este arestat preventiv şi riscă până la 25 de ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Caz cutremurător în Râmnicu Vâlcea! Un tânăr de doar 19 ani şi-a ucis iubita şi apoi a îngropat-o în pădure