Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un polițist local a făcut să plângă un tânăr șofer de dubă, într-o spălătorie auto din Prahova

Un tânăr șofer a fost amendat de Poliția Locală pentru că și-a spălat duba, în Prahova, și nu scria nicăieri în declarația pe propria răspundere că poate pleca de acasă pentru această activitate. "Ați făcut un copil să plângă", au povestit apoi martorii întregului episod.

de Cosmin Stăniloiu

la 07.04.2020 , 12:53

Coronavirus în România Un polițist local a făcut să plângă un tânăr șofer de dubă, într-o spălătorie auto din Prahova - Facebook
  • Șoferul a fost amendat cu 2.000 de lei.
  • Spăla mașina de serviciu, polițistului nu i-a păsat.

Un tânăr șofer a fost amendat de Poliția Locală pentru că și-a spălat duba, în Prahova, și nu scria nicăieri în declarația pe propria răspundere că poate pleca de acasă pentru această activitate. "Ați făcut un copil să plângă", au povestit apoi martorii întregului episod.

Un tânăr șofer a mers la o spălătorie auto self service din Păulești, prahova, după program, în drum spre casă, ca să își spele duba. Acolo a apărut un polițist local și l-a amendat cu 2.000 de lei, pentru că declarația pe proprie răspundere nu prevede astfel de activități care să permită ieșirea din casă.

Șoferul avea însă declarație completată de angajator, dar polițistul a considerat că spălarea mașinii de serviciu nu înseamnă că tânărul conducător auto e la serviciu.

Articolul continuă după reclamă

Toată întâmplarea a fost povestită chiar de patronul spălătoriei, martor la acest episod.

Pe acelaşi subiect

"Astazi, ati facut un copil sa planga! Era un angajat al unei societati comerciale. Isi spalase duba. O igienizase. Autoutilitara in care isi petrece majoritatea timpului sa faca un ban. AVEA ADEVERINTA de la angajator! Nici nu v-a pasat! Si-a sunat seful : i-a spus ca nu exista alta adeverinta si nu are ce sa-i faca.

A plecat plangand! Raspunsul nu a intarziat sa apara: NU exista reglementare sa NU se spele masina dar nici nu apare pe lista din adeverinta.TOTUSI , folosim autoturismul la oricare din cele 10 puncte si este o buna masura de combatere a virusului spalarea si igienizarea masinii. Mai mult de atat in ordonanta militara nr 2, este specificat ca toate curatatoriile raman deschise!

Pur si simplu este la latitudinea politistului cui decide sa-i dea amenda si cui nu!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

FELICITARI DOMNILOR POLITISTI DE LA POLITIA LOCALA PAULESTI!", a scris patronul spălătoriei pe Facebook.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Un polițist local a făcut să plângă un tânăr șofer de dubă, într-o spălătorie auto din Prahova