Antena Meniu Search
x

Tânără din Zalău adoptată în Australia decide să-şi caute mama în România, află că mai are 11 fraţi

O tânără din Australia, adoptată din Zalău în urmă cu 20 de ani, a făcut un apel pe Facebook pentru a-şi găsit mama biologică, dorind să ştie cine i-a dat viaţă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.05.2019, 16:31

O tânără din Australia, adoptată din Zalău în urmă cu 20 de ani, a făcut un apel pe Facebook pentru a-şi găsit mama biologică, dorind să ştie cine i-a dat viaţă.

Ea s-a bucurat foarte mult când mai multe persoane i-au spus unde se află mama ei, pe baza informaţiilor oferite de tânără, însă surpriza a fost uriaşă când a aflat că mai are...11 fraţi.

Australiancă îşi caută mama în România, află că mai are 11 fraţi

Adoptată din Zalău în urmă cu 20 de ani, o tânără din Australia a făcut un apel pe rețelele de socializare, în speranţa că va da de urma familiei biologice. La scurt timp după ce a postat mesajul, românca a reușit să o găsească pe cea care i-a dat viață.

"Am fost adoptată în anul 1999, din Zalău, la vârsta de doi ani. Împreună cu minunata mea familie adoptivă dorim să căutăm rudele din România. Astăzi sunt mama unei frumoase fetiţe de 6 anișori și mai mult ca oricând am nevoie să îmi cunosc rădăcinile românești. Dorim foarte mult să îi găsim și să îi cunoaştem pe toţi. Vă rugăm foarte mult să ne ajutaţi în găsirea lor. Aşteptăm cu mare nerăbdare veşti!", a scris pe Facebook tânăra Claudia.

Ajutorul nu a întârziat să apară, oamenii implicându-se şi descoperindu-i familia tinerei românce adoptate de familia de australieni. Tânăra şi-a găsit mama, dar a descoperit că mai are şi 11 fraţi.

Ulterior, tânăra a anunţat că a vorbit pe Facebook cu mama sa biologică şi cu rudele sale din România şi mulţumeşte tuturor pentru implicare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tânără din Zalău adoptată în Australia decide să-şi caute mama în România, află că mai are 11 fraţi