Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânără din Bacău, cu arsuri pe 90% din suprafața corpului, după ce a fost curprinsă de flăcările sobei

O adolescentă de 16 ani, din Bacău, se luptă să trăiască după ce a suferit arsuri extrem de grave în urma unui incident, deocamdată, greu de explicat. Fata ar fi fost cuprinsă de flăcările de la o sobă şi are leziuni pe 90% din corp. Tânăra a fost adusă în Capitală, la Spitalul Grigore Alexandrescu.

de Redactia Observator

la 23.11.2018 , 11:08

O adolescentă de 16 ani, din Bacău, se luptă să trăiască după ce a suferit arsuri extrem de grave în urma unui incident, deocamdată, greu de explicat. Fata ar fi fost cuprinsă de flăcările de la o sobă şi are leziuni pe 90% din corp. Tânăra a fost adusă în Capitală, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii, Grigore Alexandrescu.

Totul s-ar fi întâmplat în casa unei prietene din vecini. 

"Ne-am dus amândouă în cameră, am stat, am vorbit, focul era făcut, am ieşit afară, am venit aici şi am vrut să ieşim în drum. Şi ea a zis că se duce să aducă o găleată din casă şi am zis că o aştept acolo. Ea s-a dus în casă, nu ştiu ce a făcut, ce a vrut să facă şi deodată am auzit o bubuitură şi am văzut flacără", povestește prietena fetei.

Vezi și

Nimeni nu ştie exact cum s-a produs incidentul. Prietena fetei a găsit-o cu hainele şi părul ars, dar conştientă. A chemat un vecin care a scos-o afară şi a sunat la 112.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din cauza stării grave, fata a fost transferată de urgenţă la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Grigore Alexandrescu din Bucureşti, unde este însoţită de mama ei.

O anchetă trebuie să stabilească acum ce s-a întâmplat cu exactitate. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Tânără din Bacău, cu arsuri pe 90% din suprafața corpului, după ce a fost curprinsă de flăcările sobei