Antena Meniu Search
x

Goana unei tinere băute şi fără permis, la volanul unui bolid BMW, s-a terminat în maşina cu pâine, la Buzău

O tânără, aflată la volanul unui bolid BMW, a pierdut controlul volanului din cauza faptului că nu avea permis, era băută şi avea viteză, intrând frontal în maşina cu pâine, care circula regulamentar, la Buzău.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 30.09.2019, 22:31

O tânără, aflată la volanul unui bolid BMW, a pierdut controlul volanului din cauza faptului că nu avea permis, era băută şi avea viteză, intrând frontal în maşina cu pâine, al cărei şofer circula regulamentar, la Buzău.​

În accident a rezultat rănirea fetei, care a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

Tânără beată şi fără permis, la volanul unui bolid, a provocat un accident la Buzău

O tânără care nu avea permis de conducere, era beată şi mergea cu viteză, s-a oprit din goana nebună a bolidului la volanul căruia se afla (un BMW, potrivit presei locale) direct în maşina cu pâine. Fata a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, provocând accidentul. În urma impactului a rezultat rănirea tinerei, care a şi fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Ambii soferi au fost testati alcoolscopic, rezultatul fiind 0 pentru tanarul de 22 de ani si 0.77 miligrame per litru alcool pur in aerul expirat pentru teribilista de 24 de ani, informează sansanews.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri sociale » Goana unei tinere băute şi fără permis, la volanul unui bolid BMW, s-a terminat în maşina cu pâine, la Buzău