Antena Meniu Search
x

Adolescentă de 17 ani din Bihor, dată dispărută de familie de mai multe zile. Poliția cere ajutorul

Lavinia Furis, data disparuta de familie de mai multe zile - FOTO: Facebook

O adolescentă de 17 ani din Bihor, Lavinia Florentina Furiş, este dată dispărută de familie de mai multe zile, poliția anunțând care sunt semnalmentele fetei.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, Lavinia Florentina Furiş, de 17 ani, din localitatea Vârciorog, comuna Vârciorog, judeţul Bihor, a plecat de acasă la 13 aprilie 2018 şi nu a mai revenit.

"Aceasta a mai fost plecată voluntar de la domiciliu o singură dată", anunţă Poliţia.

Tânăra are aproximativ 1,70 m înălţime, 80 kg, faţă rotundă, ochi albaştrii, păr şaten deschis, de lungime medie, poartă ochelari, nu are semne particulare.

"Familia nu a putut furniza detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care aceasta o purta la data dispariţiei. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau la 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie", arată comunicatul.

Tot marţi, Poliţia a informat şi că o adolescentă de 14 ani, din Săbolciu, care fusese dată dispărută luni a fost găsită de poliţişti pe raza localităţii Tileagd şi a fost încredinţată familiei.

"Aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni", informează polițiștii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Adolescentă de 17 ani din Bihor, dată dispărută de familie de mai multe zile. Poliția cere ajutorul